› 
 › 
Pudra.com 09.10.2014

Dem'in yeni şubesi Bebek'te!

Çay tiryakilerini 63 çeşit çayıyla Karaköy'e bağlayan Dem, Bebek'te açılan ikinci şubesinde çay keyfini Boğaz manzarasıyla birleştiriyor.

Karaköy’de geçtiğimiz yıl açılan ve zengin çay menüsüyle tiryakilere özgün bir çay deneyimi yaşatan Dem, ikinci şubesini Bebek’te açtı. Dünyanın farklı bölgelerinden getirilen çayları misafirlerine sunan Dem, samimi ve sıcak dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. Bebek’in yeni çay evi, modern ve antika mobilyaların beraber kullanımıyla, misafirlerini adeta nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor. Eski bir Fransız okulundan çıkan antika okul sıralarında Asya demlikleriyle yapılan çay servisi, çayın birleştirici dünyasını bir tür füzyon etkisi ile mekanın ruhuna taşıyor.

Dem'in yeni şubesi Bebek'te!

dem bebek kafe cay

Yeni şubesiyle beraber çay mönüsünü zenginleştiren ve çay meraklıları için “kralların çayı” olarak bilinen Ronnefeldt markalı 11 çeşit yeni çay seçeneği sunan Dem Bebek’in menüsünde, süt ve balla servis edilen Chai, zencefil tadıyla güçlenen yeşil çay Ginger Twist, tropik geçişleriyle damakları şenlendiren oolong çayı Sunny Valencia ve bergamot severlerin yeni favorisi olmaya aday kafeinsiz kırmızı çay Rooibos Earl Grey dikkat çekiyor. Menü, 3 çeşit Türk çayına ek olarak beyaz çay, yeşil çay, oolong çayı, siyah çay, füme çay, mayalanmış çay, kırmızı çay ve bitki çayları başlıkları altında herkesin damak tadına uygun bir seçenek sunuyor.

dem bebek cay kafe

Karaköy şubesinde çok sevilen lezzetleri de Bebek’e taşıyan Dem’in menüsünde, günlük hazırlanan hafif kahvaltı seçeneklerinin yanısıra; kiş, krep, poğaça ve simit gibi atıştırmalıklar da bulunuyor. Gurme tatlı mönüsü ise modernize edilmiş sunumlarıyla höşmerim, laz böreği ve damla sakızlı kek gibi Türkiye tatlarıyla beraber; beyaz çikolatalı sufle, glutensiz çikolatalı kek, glutensiz yer fıstıklı pancake ve pişmaniyeli armut tatlısı gibi özgün tarifleri de içeriyor. 5 Çayı mönüsünü de zenginleştiren Dem Bebek’te, İngilizlerin ünlü geleneği; Türk damak tadına adapte edilmiş şekilde yanında bir demlik çay ile servis ediliyor.

Dem Bebek
Adres: Bebek Mah. Selçuk Sok. No: 7
Bebek-İstanbul
Tel: (0212) 287 97 73
(0539) 686 09 75


Etiket: karaköy, çay, dem, bebek, yeni, kafe
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER