› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2012

Didem Özgen'in Rehab'ı Tepebaşı'nda açıldı

Parti Profesörü Didem Özgen'in yeni mekanı Rehab, Tepebaşı'ndaki 11:11'in eski yerinde açıldı. Rehabilitasyondan gelen ismiyle Rehab, dans etmek ve partilemenin merkezi olacak.

Didem Özgen'ın açtığı, işlettiği her yer dolup taştı bugüne kadar. Mert Vidinli (Richie Rich salı partilerinin yaratıcısı nam-ı diğer Mert Jacobs) ise parti deyince ilk akla gelen isimlerden. Bu iki parti uzmanı bir araya gelirse ne olur? Cevabımız kısa: Rehab olur.

Didem Özgen'in Rehab'ı Tepebaşı'nda açıldı

Tepebaşı'ndaki eski 11:11'in yerinde açılan Rehab, ismini rehabilitasyondan alıyor. Mekanı en iyi anlatacak kişi Didem Özgen. Şimdi onun sözlerine kulak verelim: "Gece hayatı bilinenin aksine gün içerisinde yaşanılan sorunların unutulup, ruhun özgür bırakıldığı bir psikolojik tedavi alanı... Biz işletmeciler yüksek volümlü müziğe rağmen kişilerin sorunlarını dinliyoruz. Bir nevi onların dert ortağıyız. İşte Rehab'î bu fikirden yola çıkarak tasarladık".

Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri açık olan ve tam bir gece kulubü olarak hizmet verecek olan Rehab'da yemek yok. Sadece müzik, dans ve özel içkiler var.


Müzik konusunda Türkçe müzik beklentiniz varsa Rehab'a gitmeyiz çünkü sadece yabancı müzik çalınıyor. 80'lerin hitlerinden House müziğe uzanan bir müzik çalınıyor burada. Çarşamba günleri Oben Budak ile "Happy Tunes", Cuma günleri Tracy Kohen’le “Shhh don’t talk just dance" ve Cumartesi günleriyse Didem Özgen çalacak. Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri özel organizasyonlar için ayrılmış.

İçkilere gelince Amy Winehouse kokteyli ilk günden popüler oldu bile. Sultan Süleyman isimli içki ise Muhteşem Yüzyıl'dan Rebah'a uzanan tarih merakının bir örneği sanki. Kokteyller 25 TL'den başlıyor.

Rehab'ın dekorasyonu Mimar Sami Savatlı'nın elinden çıkmış. 80'ler ve Beyoğlu'nun izlerinden yola çıkılarak tasarlanan mekanda sokak kültürü hakim.

Rehab İstanbul
Adres: Meşrutiyet Caddesi. No:69A Tepebaşı-Beyoğlu (Eski 11:11'in yeri)
Tel: 0545 3003434

Rehab bir gece kulübü. Yemek servisi yok. Çarşamba, cuma ve cumartesi günleri 23.00-05.00 arası açık.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER