› 
 › 
22.11.2018

DJ Funky C ve Solanch de la Rosa Glens İstanbul'da

İstanbul'un İtalyanı Glens İstanbul, 22 Kasım Perşembe akşamı önde gelen DJ'lerden DJ Funky "C"yi ve büyüleyici sesi ile Solanch de la Rosa'yı ağırlıyor.

Nişantaşı Glens İstanbul, 22 Kasım Perşembe akşamı, sesi imzası olan, setleri kadar MC performansları ile de büyük ilgi gören Türkiye’nin önde gelen DJ’i, DJ Funky “C”yi ve büyüleyici sesi, keyifli performansıyla Solanch de la Rosa’yı ağırlıyor!

DJ Funky C ve Solanch de la Rosa Glens İstanbul'da
 
İstanbul’un önde gelen bölgelerinden Nişantaşı’nda açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören ve semtin enerjisinden aldığı ilhamı, seçkin keyiflere, ayrıcalıklı deneyimlere dönüştüren Glens İstanbul, eğlenceli partileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

 
DJ Funky C
DJ Funky C
Türkiye’nin ilk Dj’lerinden, setleri ve uluslararası partilerde çaldığı benzersiz parçalarla dikkat çeken, eğlenceli MC şovlarıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan DJ Funky “C”22 Kasım Perşembe akşamı, büyüleyici sesi ve keyifli performansıyla Solanch de la Rosa ile birlikte, bir kez daha Glens İstanbul’un ritmini yükseltecek.
 
Ritmi yüksek parçalarla dinleyicilerine benzersiz anlar yaşatan, Türkiye’nin en önemli DJ’lerinden DJ Funky “C” ve ilham veren enerjisi, büyüleyici sesi, keyifli performanslarıyla dikkat çeken Solanch de la Rosa, 22 Kasım Perşembe akşamı Glens İstanbul’un eğlencesine renk katmaya devam ediyor!
 
SOLANCH DE LA ROSA
SOLANCH DE LA ROSA

Günün her saatine uygun lezzet çeşitliliği, kaliteli servis anlayışı, fark yaratan ambiyansı ile İstanbul’un önde gelen adreslerinden Glens İstanbul, benzersiz partileri ve “iyi müzik, iyi eğlence” yaklaşımıyla İstanbul gecelerine yön veriyor!
 
www.glensistanbul.com | Adres: Abdi İpekçi Caddesi, No. 12, PK. 34367 – Nişantaşı / İstanbul
Rezervasyon için: 0212 803 77 77

Glen İstanbul,
  • 10.00 – 02.00 saatleri boyunca, haftanın 7 günü açık...
  • Petfriendly anlayışında, evcil hayvanlarıyla gelenler de ağırlanıyor.
  • Var olan bina, Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan konutların tarihini oluşturan palas kültürüne uygun olarak, 2,5 senede yeniden inşa edilmiş.
  • Catering hizmeti veriliyor ancak paket servis / eve servis hizmeti bulunmuyor.
  • Çevre dostu mekan anlayışı ile kullanılan tüm kağıt malzemeler geri dönüşümlü, atıklar ayrıştırılarak yetkililere teslim ediliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER