› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.04.2012

Dolce Pastanesi Kuruçeşme'den sonra Vaniköy'de

Pudra.com editörlerine göre İstanbul'un en iyi pastaneleri sıralamasında tartışmasız ilk üçe giren Dolce'nin yeni şubesi Vaniköy'de açıldı.

Kendinizi ödüllendirmek için daha iyisini düşünmeyin. Canınız şöyle nefis bir pasta çektiğinde asla bulduğunuzla yetinmeyin. Ne de olsa onca kaloriyi aldıktan sonra bir de vermesi var... Günlerdir ağzınıza sürmediğiniz bir nefis pasta hayaliyle yanıp tutuşurken siz istikametinizi Dolce'ye çevirin. İnanın pişman olmayacaksınız.

Dolce Pastanesi Kuruçeşme'den sonra Vaniköy'de

Çünkü Dolce'nin pastaları tamamen kişiye özel yapılır, katkı maddesi koyulmaz. Lezzetinin sırrı da buradan gelir. En taze meyvelerin şeker, krema ve yağ yerine kullanılan saf çikolatayla yaptığı nefis bir danstır Dolce'nin pastaları. Özel günler için (en az üç gün önce haber vermek şartıyla) hayal ettiğiniz her şeyi yapabilirler. Kişiye özel pasta yapmak denince öyle hemen her pastacının söylediği beylik cümleler gelmesin aklınıza. Dolce'nin pastalarından yola çıkarak koca bir düğünün bu pastaya göre tasarlandığı çok görülmüştür.

İşte bu dillere destan pastalar 22 yıllık Kuruçeşme macerasından sonra şimdi de Vaniköy'de. Dolce'nin yaratıcısı Nilgün Sağyaşar ve oğlu Şeref Has'la birlikte hayat veriyor Cafe Di Dolce'ye.

Cafe Di Dolce sadece bir pastane değil. Dünya ve Osmanlı mutfağından sadeleştirilecek mevsiminde yetiştirilen sebzelerle hazırlanan sağlıklı yemeklerin servis edildiği bir çeşit bistro aynı zamanda. Geleneksel Dolce kahvaltısını da asla es geçmeyin.

Tatlılar kadar tuzlular da çok çeşitli. Kişler ve akşamüstü çay saati için tavsiye edebileceğimiz el açımı börekler her zaman nefis. Aklınıza gelebilecek her türlü tatlı seçeneği mevcut. Bizim her zaman ilk favorimiz brownie olmuştur.

Cafe Di Dolce pazar günleri dışında haftanın altı günü 09.00 - 18.30 arasında hizmet veriyor. Yaz aylarında kapanış saati biraz daha geç olacak. Ayrıca Dolce'nin online sipariş hattı da var. Dilediğiniz lezzet adresinize teslim ediliyor.

Kuruçeşme Dolce
Adres: Kuruçeşme Cad No 25 Beşiktaş / İstanbul
Tel: 0212 257 72 99 - 263 73 15 - 265 09 02

Vaniköy Dolce
Adres: Vaniköy Dolce No 75 Üsküdar / İstanbul
Tel: 0216 460 07 41 – 460 07 12 – 460 04 75

Online Sipariş hattı: 0544 2577299
www.alladolce.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER