› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.08.2012

Eelence değişti: Ablam oldu

Son iki yıldır İstanbul gece hayatının en çok konuşulan mekanlarından Eelence, yeni ismi ve konseptiyle yine eski yerinde. Özgür Aras'ın yeni mekanı 'Ablam' 17 Ağustos'ta açılıyor.

Çok değil bir kaç yıl öncesine kadar İstanbul eğlence hayatında Türkçe müzikten bahsedilmezdi. Özgür Aras iki yıl önce Eelence'yi açtığında bu tabu değişti. Eelence aylarca önünde uzun kuyruklarla adından söz ettirdi. Herkes Türkçe müziğe Eelence ile doydu.

Eelence değişti: Ablam oldu

Ablam eski Eelence'nin yerine 17 Ağustos 2012'de açılıyor. Eelence'nin yaratıcısı Özgür Aras bu yıl Ablam ile Türkçe müzik severleri coşturacak. Konsepti tamamen değişerek yepyeni bir şekilde kapılarını açan Ablam, Pudra.com'a göre bu sonbahar-kış sezonunun en popüler mekanlarından biri olacak.

Özgür Aras Ablam'ı "Kendine has müdavimler yaratacak ve geçmişten günümüze herkesin çok sevdiği yerli ve yabancı şarkıları çalacak bir mekan" olarak tanımlıyor.

Eğlenceli bir gecede Ablam'da ne yenir, ne içilir gelin birlikte bakalım: Özgür Aras'ın tarifleriyle hazırlanan ve özel şişelerde sunulan kokteyller çok popüler. İsimleri Aptal Şarışın (Bodrum'un mis kokulu mandalinalarının votka ile ateşli karışımı), Şıp Sevdi (papaya, şeftali, kavun ve votkanın karışımı), Limonata (el yapımı limonata, frambuaz ve Bacardy ile karıştırılıyor), Nagihan (sakızlı votka), Rouge (votkanın her derde deva meyve nar ile dansı) olan kokteylleri es geçmeyin. Şu anda sadece Ablam'da servis edilen bu kokteyller çok yakın zamanda farklı noktalarda da satışa sunulacak.

Salıdan Cumartesiye haftanın beş günü açık olacak Ablam'da vale hizmeti mevcut.

Ablam
Adres: Asmalımescit Mah, Meşrutiyet Cad No: 83
Para Palas Oteli Karşısı (Eski Eelence) Beyoğlu / İstanbul
Tel: 0536 594 11 39
Twitter: @ablamistanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER