› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.10.2012

Eğlence ve sanatın buluşma noktası: Dada

Eğlence, sanat ve farklı tatları bir arada sunan yeni favori mekanımızda, Dada'dayız. Siz de Beyoğlu'nun uğultulu kalabalığından sıkılıp huzurlu ve eğlenceli bir limana demir atmak isterseniz Dada'da buluşalım.

Eğlence ve sanatın buluştuğu mekan Dada'ya hoş geldiniz! Buyurun, hep birlikte gezelim, tanıyalım Dada'yı.

Eğlence ve sanatın buluşma noktası: Dada

Beyoğlu eğlence hayatının İstiklal Caddesi'ne sığmayan kalabalığından sıkılanlardansanız ilk Beyoğlu turunda kendinizi Sıraselviler Caddesi üzerindeki Dada'ya atıp huzura kavuşabilirsiniz.

Mekana girişten bakınca belki pek bir şey anlamazsınız ama siz şöyle bir göz gezdirip geçmeyin ve içeri mutlaka girin, deriz. Çünkü sizi orada gizli kalmış, renkli bir dünya bekliyor.

Önce Dada'nın güleryüzlü personeli karşılıyor sizi. İsterseniz iç mekanda kalıp içkinizi yudumlayabilirsiniz ama bizim asıl önerimiz, rengarenk masalarıyla insanın içini açan bahçesi.

Beyoğlu'nun uğultulu kalabalığından sonra burası cennet gibi geliyor adeta.

Her şey bu kadarla sınırlı değil...

Güven Çalışır’ın işletmeciliği ile Dada, müdavimlerine daha keyifli ve sıcak bir ortam yaratabilmek için birbirinden eğlenceli organizasyonlar da düzenliyor.

Bu etkinlikler, rengarenk ışıklandırılmış, oldukça havalı bir iç mekanda yapılıyor.

Bugüne kadar gerçekleştirilen etkinliklerden Öykü Gürman, Mine Geçili, Plaklı Geceler, Bora Duran'ın beklenenin üzerinde bir ilgi ile karşılandığını söylemek gerekiyor. Gerçekleştirilen organizasyonlar arasında yer alan Lush Kabare ile Mehmet Esen, Vedat Özdemiroğlu, Murat Erdin ve Yunus Günce, Dada müdavimlerine oldukça keyifli anlar yaşattı.

Dada, ekim ayında da art-ainment dünyasının kalbi olmaya devam edecek gibi görünüyor. Eylül programında yer alan organizasyonların yanı sıra Birsen Tezer, Ahmet Cemal’in albüm lansmanı ve sürpriz partiler Dada ziyaretçilerini bekliyor.

Ayrıca hiçbir yerde bir arada bulamayacağınız Dada'nın orijinal plak koleksiyonu eşliğinde özel partiler de düzenlenecek. Eski 45'likler eşliğinde bir parti kaçmaz doğrusu!

Bir shot yer miydiniz?
Dada sadece sanat ve eğlence değil, farklı lezzetlerden de deneme imkanı sağlıyor ziyaretçilerine. Örneğin, içtiğiniz içkinin kadehini de yemeyi hiç hayal etmiş miydiniz? Mekanda, İstanbul gecelerinin vazgeçilmez tatlarını Dada’nın buz gibi çikolata shot’larında içme şansına sahipsiniz.

"‘Biz shot’ı sadece içirmiyoruz, yediriyoruz" mottosu ile shot modasına yeni bir tarz getiren Dada'da çikolatadan yapılmış shot kadehinde içkinizi içtikten sonra, kadehinizi afiyetle yiyorsunuz. Ne dersiniz, Dada Cholocate Shot’un tadına bakmak farklı bir deneyim olmaz mıydı?



Dada İstanbul
Adres: Sıraselviler Cad. No: 12 Beyoğlu - İstanbul
Tel: 0212 245 12 12

Dadaistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER