› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.06.2012

Emre Ergani’nin mekanları: Meşrutiyet Caddesi'ndeki yeniler ve diğerleri...

Rixos Pera İstanbul'un içinde Emre Ergani yönetiminde 5 farklı mekan açıldı: Jack Russell, Chapeller, Park Şamdan Pera, Cafe Royal ve Aija Royal. Ama Emre Ergani durmuyor. Yazlık Sess, Alaçatı ve Nişantaşı Biber ve eski Seaside'ın yerine açılan Bobou ile her yerde.

Dikkat ettiyseniz son iki haftadır her gazete ondan bahsediyor. Bir değil, aynı anda 5 mekan birden açıyor. İstanbul demiyor, Alaçatı'ya, Çeşme'ye ulaşıyor. Meşrutiyet Caddesi'nden Nişantaşı'na, oradan Kuruçeşme'ye, Alaçatı ve Çeşme'ye O her yerde. Emre Ergani'den bahsediyoruz.

Emre Ergani’nin mekanları: Meşrutiyet Caddesi'ndeki yeniler ve diğerleri...

Biz onun mekanlarının hızına yetişemiyoruz. Gazetelere verdiği röportajlardan ve yurdun dört bir yanına dağılmış müdavimlerinden destek olarak 2012 yazında Emre Ergani'nin mekanlarını tek tek çıkardık.

25 yılı aşkın süredir birçok popüler mekanın yöneticiliğini yapan Emre Ergani’nin yolu Beyoğlu’na pek düşmemişti. Şimdi Rixos Pera İstanbul için beş mekan birden açtı. Kendi deyimiyle "Birbirinin ayağına basmayan ama şehrin farklı duygularını yaşatan bu beş mekan bütün kış popülerliğini koruyan Meşrutiyet Caddesi’ne gösterilen ilgiyi artıracağa benziyor.

Şimdi Emre Ergani'nin ağzından yeni mekanları Jack Russell, Chapeller, Park Şamdan Pera, Cafe Royal ve Aija Royal'i dinleyelim.

Jack Russell: Bizim yaramaz çocuğumuz. Şehrin kalbinde, normları olmayan, yüksek volümlü, canlı, trendleri takip eden bir mekan. Burada gün boyu insanı gülümseten ve yemek yerken çatalınızla tempo tutabildiğiniz müzik...

Chapeller: Jack Russell'ın hemen yanında. 1582 yılından kalma bir şapelin arka bahçesinde hizmet veriyor. Kahvaltıdan başlayıp gece geç bir içkiye kadar servis edebilen bir brasserie hayal ettik burada. Akşamları şapelden yansıyan renkli ışıklar değişik bir atmosfer sağlıyor. Daha eklektik bir menüsü var.

Park Şamdan Pera:
Terastaki mekanımız. Park Şamdan benim çocukluk aşkımdır. Çok iyi yemek yersin ama müşteri hep bir manzara ister. Ben de onu hep bir manzarayla buluşturmak istemiştim. Burada manzara seyredebileceğiniz, Pera’nın ruhuna uygun bir Park Şamdan olacak.

Cafe Royal: Hemen otelin girişinde, Haliç manzaralı bir patisserie burası.

Aija Shima: Diğer dördünü tamamlayan bir sushi bar. Henüz açık değil. Temmuz gibi açılacak.

Bu arada yeri gelmişken söyleyelim. Emre Ergani 2012 yazı için Sess'i Nişantaşı'ndan Kuruçeşme'ye taşıdı ve Blackk’in üstünde açtı. Alt kat yine Blackk olarak devam ediyor. Levendiz Meyhanesi de Blackk’in üst katında bu yaz hizmet vermeye devam edecek.

Nişantaşı'ndaki Biber iş çıkışlarında herkesin buluşma yeri oldu. Bu yaz da öyle geçeceğe benziyor. Bir de Alaçatı’da Biber var biliyorsunuz. O da yazın İstanbul'dan Alaçatı'ya göç edenler için birebir.

Çeşme’deki Tipsy ve geçen yıl da işlettiği 7800 Otel restoranı devam ediyor. Eski Seaside'ın yerine açılan ve Avrupa'nın en büyük beach club'ı olarak tanıtılan Bobou (Hacımemiş Mah.Piyade Kumluğu Liman Mevkii No.106 Alaçatı-Çeşme) de var.

Rixos Pera
Adres: Kamerhatun Mah. Meşrutiyet Cad. No:44 Tepebaşı Taksim/İstanbul
Telefon: 0212 377 70 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER