› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.07.2012

En hızlı eğlence Vida Pera’da

Kendinizi kaliteli müziğin kollarına bırakıp eğlencenin tadına varabileceğiniz; cici bebe, haylayf, ivana sert gibi özel shot’lardan içebileceğiniz, İstanbul manzarası eşliğinde açık havada dans edebileceğiniz Vida Pera’yla tanıştınız mı?

Malum, Beyoğlu’nun eğlence hayatı Asmalımescit’te yoğunlaşmış durumda şimdilerde. Her gün mekanlara bir yenisi ekleniyor ve bize de her gün yeni bir mekan keşfetme fırsatı çıkıyor. İşte şimdi sizi son keşiflerimizden biri ile tanıştıracağız. Adı, Vida Pera.

En hızlı eğlence Vida Pera’da

Burası 2010 Eylül’ünde açılmış bir mekan aslında ama ne yaparsınız ki biz yeni keşfettik. Hiç keşfetmemiş olmaktan iyidir! Bundan sonra gece çıkıp eğlenmek istediğimizde fazla düşünmeden seçeceğimiz bir adresimiz var artık. Ne mutlu!

Vida Pera, akşam yemeği sonrası kendini Beyoğlu’na atıp da eğlenmek isteyenler için doğru adres.
Kendinizi kaliteli müziğin olduğu bir mekanda müziğin kollarına bırakıp eğlencenin tadına varabiliyorsunuz burada.

Vida Pera’nın çok hoş bir dizaynı var. Yaz sıcağında bile içeride bunaltmayan bir havalandırmasının bulunması da iyi taraflarından.

Gece 4’e kadar açık kalan Vida Pera’da zengin kokteyl menüsü dikkat çekiyor. Likit kokain, biskrem, cici bebe, haylayf, ivana sert gibi yaratıcı isimleri olan özel shot’larıyla zengin tatlar sunuyor.

Vida Pera’nın bir de sanki biraz gizli kalmış bir terası var: Vida Home. İşte asıl eğlence burada! Harika bir İstanbul manzarası eşliğinde püfür püfür bir esinti altında dans etmenin keyfi bambaşka!

Vida Pera’ın kaliteli bir müşteri potansiyeli olduğunu söylemekte yarar var. Çünkü insan girdiği mekanda rahatsız edilmeden eğlenebilmek istiyor. İşte burada eğlenebilme konforunu yakalıyorsunuz.

Vida Pera
Adres:
Şehbender Sok. No: 7 Asmalımescit, Beyoğlu / İstanbul
Tel: 0532 508 44 76
Vidapera.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER