› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.02.2013

En iyi cupcake'ler Yummy Cupcakes'te!

İstanbul'un en güzel cupcake'lerini tattık ve Yummy Cupcakes'in bu lezzetlerine bayıldık. Doğumgünü, düğün ya da özel gün pasta siparişlerimiz için bundan böyle tek adresimiz var: Yummy Cupcakes.

Yummy Cupcakes'le tanışmamız tamamen bir tesadüftü. Birbirinden renkli, el yapımı bu lezzetleri ilk gördüğümüzde hangisiyle başlayacağımıza karar veremedik. Ama sonrası su gibi geldi. Bir, iki, üç derken 7 farklı çeşidi denemiştik bile. Ama bir gün için bu kadar çeşit yeterliydi. Başka bir gün diğerlerini de denemeye karar verdik. Üç arkadaş üç farklı günde kaç tane cupcake yedik hatırlamıyoruz. Mönüsünde 400'den fazla cupcake'in dışında bir dizi cupcake bazlı özel ürünün de (çubukta cupcake, kavanozda cupcake, cupcake sandviç, cupcake parfe gibi) yer aldığı öğrendiğimizde Yummy Cupcakes'i size mutlaka anlatmamız gerektiğine karar verdik.

En iyi cupcake'ler Yummy Cupcakes'te!

Yummy Cupcakes, Türkiye’nin ilk cupcake markası olarak hayatımıza geçtiğimiz yıl girdi. Ama Amerika'da 2004 yılında kurulmuş. 2011 yılında California'nın en iyi cupcake markası seçilmiş. Burayı diğer cupcake'çilerden ayıran en büyük özellik aklınıza gelen her özel tadın cupcake versiyonunu en kaliteli malzemelerle yapmaları.


Tüm ürünlerinde hiç bir katkı maddesi olmadan tamamen günlük olarak üretim yapıyorlarmış. Yummy Cupcakes'in Türkiye'deki ilk mağazası Caddebostan'da açılmış. Bunun dışında İstanbul'da Kanyon, Akmerkez (MacroCenter'da) ve Bağdat Caddesi (Caddebostan Kültür Merkezi karşısı) olmak üzere üç noktada bu özel tadları bulabiliyorsunuz.

Pudra.com editörleri olarak ne zaman bir arkadaşımızı ziyarete gitsek kendimizi hemen Yummy Cupcakes'e sipariş verirken buluyoruz. Elimizde şık bir kutu çalıyoruz kapılarını. Paketimizi alınca önce muhteşem görünümlü bu cupcake'lere hayran oluyorlar. Ama bir de tadına baktıklarında yüzlerindeki ifadeden anlıyoruz: Tatları da en az muhteşem görünümleri kadar güzel.

Anlıyoruz ki Yummy Cupcakes her zamanki gibi yine hepimize mutluluk veriyor.




Cupcake çeşitlerini görmek ve daha detaylı bilgi için:
Yummy Cupcakes
Merkez mağaza: Haldun Taner Sok. 12/2 Caddebostan, İstanbul
Çalışma saatleri: Haftanın her günü 09:00-21:00 saatleri arasında açık.
Tel: (0216) 357 1292, 0216 369 1369
E-posta: yummycupcakesturkey@gmail.com
yummycupcakes.com
Facebook.com/YummyCupcakesTurkey

Kanyon Yummy Cupcakes
B2 Katı, Kitchenette Karşısı, Kanyon-Levent, İstanbul

Akmerkez Yummy Cupcakes
MacroCenter içi, Akmerkez, 2.Kat, Etiler, İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER