› 
 › 
pudra.com 11.12.2009

Ghetto Aralık programı

İstanbul’un en iyi gece kulüplerinden Ghetto’nun dopdolu Aralık program ve yılbaşı partisi burada!




Replikas / 11 Aralık Cuma 2009
Bu sene 15. yılını kutlayan Replikas; sentezci, yeniliğe açık, çok sesli müziğiyle son dönem Türk Rock müziğinin dikkat çekici isimleri arasında. İlk albümü Köledoyuran’dan bu yana Dadaruhi, Avaz ve film müziklerinden oluşan FM isimli albümlerini yayınlayan grup; Türkiye’de verdiği sayısız festival ve konserde dinleyicilerle derin bir etkileşim kurmayı başararak; hüznü, varoluşsal arayışları neşeyle buluşturabiliyor ve unutulmaz bir konser deneyimi vaad ediyor. Avant-rock olarak tanımladıkları müzikleri ve ilginç performansları dilden dile dolaşan Replikas; Serdar Akar’ın “Maruf”, Kutluğ Ataman’ın “İki Genç Kız” ve Fatih Akın’ın “İstanbul Hatırası” isimli filmlerinde müzikleriyle yer aldı. Halk müziğinden de beslenen bu enteresan musiki cemiyetinin son performansı, 11 Aralık Cuma gecesi Ghetto sahnesinde gerçekleşecek, sevenlerine önemle duyururuz.
Saat: 22:30
Ücret: 25-20 TL


Ayhan Sicimoğlu Presents: Celia Cruz Revisited / 12 Aralık Cumartesi 2009
Celia Cruz’un "La Reina de la Salsa" yani "Salsa'nın Kraliçesi" onlarca lakabının belki de özeti. Latin şarkıcılar topluluğunun kraliçesi "Ursula Hilaria Celia Caridad Cruz Alfonso"; 1925’de Havana'nın dindar varoş mahallesi Santos Suarez’de doğmuş. 1940’larda Radyo programlarında "harika cocuk" olarak tanınan Cruz; ‘Sonora Matancera’ grubunun şarkıcısı işi bırakınca aldığı teklif üzerine çıktığı sahneden bir daha inmemiş. Pek güzel bir kadın olmamakla birlikte sesi ve sahnesiyle insanları aşık eden Cruz; Latin müziğinin sevilmesinde önemli rolü olan sanatçıların başında geliyor. Ülkemizde de çok sevilen bu şarkıcının anısına bir gece düzenleyen Ayhan Sicimoğlu; "Celia Cruz Revisited"‘de perküsyonda Kolombiya’dan Rodrigo Rodriguez, vokalde Kübalı Lenia Diaz ve Latin All Stars elemanlarıyla 12 Aralık’ta Ghetto’da olacak. Bu zengin kadrolu özel programı tüm müzikseverlere şiddetle öneririz.
Saat: 22.30
Ücret: 35-25 TL
Myspace:
www.myspace.com/ayhansicimoglu

The Revolters albüm tanıtım partisi / 17 Aralık Perşembe 2009
2006 yılında İstanbul’da kurulan ve Rock/Post Punk grupları arasında kendine kısa zamanda ciddi bir yer edinen The Revolters, ilk EP’sini 2007’de “It’s gonna hurt a little” ismiyle çıkardı. Joy Division, The Jam ve New Order gibi gruplardan esinlenen; The Killers, Bloc Party ve Maximo Park gibi grupların izinden giden The Revolters, Alan Robinson’ın hazırladığı toplama CD’de “Step By Step” şarkısıyla yer aldı. Bunun üzerine NME dergisi grubu Türkiye’nin yükselen indie-rock yetenekleri arasında gösterince grubun ilk stüdyo albümünün çıkması şart oldu. “Future Obscure” adını taşıyan ve kayıtları İngiltere’de gerçekleştirilen albüm ilk olarak 17 Aralık Perşembe gecesi Ghetto’da dinleyicileriyle buluşacak.
Saat: 22:00
Ücret: 20 TL – 15 TL

www.myspace.com/therevolters



Amsterdam Night Watch: The Soul Snatchers / 18 Aralık Cuma 2009
Gerçek soul müzik asla ölmez! Bu sloganla bir araya geldikleri 2006 senesinden beri 70’lerin funk ve soul havasını en iyi devam ettiren gruplar arasında yer alan The Soul Snatchers, özellikle aynı sene çıkardıkları ‘Sniffin and Snatching’ isimli ilk single’larıyla Kenny Dope ve Andy Smith gibi ünlü DJ’lerin vazgeçilmezleri arasına girdi. Jimi Bell Martin’in katılmasıyla vokallerde daha da güçlenen grup, 2007’de çıkardığı ‘Moviestar’ ve ‘So Fine’ isimli single çalışmalarıyla Latin Amerika listelerinde 1. sıraya kadar çıktı. İlk stüdyo albümlerini 2008’de ‘Sniffin and Snatching’ ismiyle yayımlayan The Soul Snatchers, dinamik sahne performansları ile 18 Aralık Cuma gecesi Hollanda Konsolosluğu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen Amsterdam Night Watch serisinin Aralık konuğu olarak Ghetto’yu sallamaya hazırlanıyor.
Saat: 22:30
Ücret: 30 TL – 20 TL

www.myspace.com/soulsnatchers

Sakin / 25 Aralık Cuma 2009
İlk albümü ‘Hayat’ın uyandırdığı ilgi ve her konser genişleyen dinleyici kitlesiyle rüştünü ispat eden Sakin, rock dünyasının kalıcı neferlerinden biri olacağını kanıtlamış durumda. Grubun ilk iki video klip single’ı “Denek Hayatım” ve “Edepsiz Komedya” listelerin tepesinde yer alırken, “İkarus Başarsa”nın tırmanışı sürüyor. Şarkılarında gitarların sürüklediği iğneleyici melodiler, kırılgan vokaller ve vurucu sözler sağlam bir ritmik altyapıya oturan Sakin’in konserlerinde henüz kaydedilmemiş albüm şarkıları bile ezbere söyleniyor! Sakin, 2010 sezonunda da devam edeceği GHETTO konserlerinin ikincisinde 25 Aralık Cuma gecesi sahnede olacak. Sapasağlam bir konser grubu olan Sakin’in ikinci GHETTO performansını kaçırmayın!
Saat: 22.30
Ücret: 25-20 TL

www.myspace.com/sakin
Web: www.denekhayatlar.com

Ayhan Sicimoğlu and Latin All Stars / 26 Aralık Cumartesi 2009
Yılın son Ayhan Sicimoğlu and Latin All Stars performansıyla içinizde kalan son kurtları da döküp yeni yıla hafiflemiş girmek istemez misiniz? Sezon boyunca her performansında ateşli Latin parçalarıyla büyük beğeni toplayan Ayhan Sicimoğlu ve grubu Latin All Stars’la yılın son cumartesisi doyasıya eğlenip dansedeceksiniz. Sadece Latin müziği severlerin değil eğlenceye ve müziğe aşık her kesimin buluşma noktası olan Sicimoğlu konserinin sonuncusunu kaçırmayın.
Saat: 22:30
Ücret: 35 TL – 25 TL
Myspace:
www.myspace.com/ayhansicimoglu

GHETTO yılbaşı partisi / 31 Aralık Perşembe 2009
2010’u nerede karşılayacaksınız ? Sene boyunca muhtemelen istediğinizden az sokağa çıktınız, az okudunuz, az gezdiniz, yediniz, içtiniz… Bu sene bir başka olsun, eğlencenin de hakkını vermeliyim diyenlere 3 DJ’lik zengin bir program teklif ediyoruz. Yılbaşı partisi için Ghetto kabinlerinde disko-house-funk-soul notaları yükselecek. Dj Bartez’le başlayan gece Fattish’le devam edecek ve Shrimpy’nin setiyle sabahın ilk ışıklarına dek sürecek. Bol bol dansetmek, arkadaşlarıyla rahatça eğlenmek isteyenleri bağımsız eğlence bölgesi Ghetto’ya bekliyoruz.
22:00 – 23:30 Bartez
23:30 – 02:00 Fattish
02:00 – 05:00 Shrimpy
Saat: 22.00
Ücret: 25 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER