› 
 › 
Milliyet 04.01.2010

Haftasonları herkes Public'te!

Public'in alt katı kulüp, üst katı kafe-restoran. Ünlü Dj'lerin müzük yaptığı Public sabah kahvaltısından 04.00’e kadar açık!

Bebek'in en popüler kafelerinden Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu Beyoğlu Tünel’e yeni bir mekan kazandırdı: Public Urban Kitchen-Liquor Bar.

Haftasonları herkes Public'te!

Public'in alt katı gece kulübü, üst katı kafe-restoran. Public hergün sabah kahvaltısından sabah 04.00’e kadar açık kalıyor.

Açıldığı günden beri, ünlülerin, yeni mekan arayanların gözdesi olan Public ünlü DJ’leri ağırlıyor.

Mekanın yaratıcısı Ayşe Kucuroğlu Milliyet'te yayınlanan röportajda Public'i nasıl açtığını anlatıyor:

Happily Ever After bu kadar popülerken bir şubesini açmak yerine neden başka konseptte bir mekan işine giriştiniz?
Uzun süredir Beyoğlu’nda bir yer açma peşindeydik. Beyoğlu’nun maskülen ruhuna yakışır bir yer ararken Public’in binasını bulduk.

Mekan kim tarafından dekore edildi?
Dekorasyonumuzu Rıfat Ergör ve Cem Demir yaptı. Modaya uymayan, zamanı belli olmayan malzemeler kullanıldı. Sadece 25 adet tasarım sandalye Mozaik’ten alındı.

Public'in menüsü nasıl?
Happily Ever After'dan bazı bestseller’ları aldık mönüye: Ferhan müsli, Ayşe tost, Osman’ın rüyası, banana puding... İki mekanın mutfağı da şefimiz Burcu Esin’e emanet. Public’te her tabak konstrüktif bir şekilde sunuluyor. Her yemek mimari bir yapıyı andırıyor.

Pastırmalı kuru fasulye de hamsili pilav da var mönüde. Ya da köfte patates. Ama bunlar bildiğiniz sunumlarla servis edilmiyor. Bizden önce burada Evren adlı bir esnaf lokantası varmış, mönüdeki ev yemekleriyle onun ruhunu da yaşatmaya çalışıyoruz.

Piliç çevirme makinesi aldık Public’e. Hem mönüdeki tavuklar için hem de yakın civardaki evlere, iş yerlerine paket servis yapmak için. Meksika mutfağından örneklere de yer veriyoruz burada. Happily’deki kallavi kahvaltı geleneğini sürdürüyoruz.

Public'te ne tür müzikler çalınıyor?
Elektronik müzikle caz içiçe geçecek. Yeni bir akım olan “nu soul” takip edilecek. 80’lerin müzikleri de çalınacak. Perşembe, cuma, cumartesi DJ’lerimiz pikapların başına geçecek. Murat Uncuoğlu, U.F.U.K, Cem ve Engin Yelkenci çalacak. Ayda bir veya iki gün yurtdışından DJ ağırlayacağız.

Public'te üst kattaki yemek bölümünde DJ’ler lounge müziği yapıyor. Aşağısı gece 23.00 gibi kulübe dönüşüyor. Müzik 04.00’a kadar sürüyor.

Aşağı katı kulübün dışında özel parti ve davet alanı olarak da kullanılabiliyor. Public'te isteyen doğumgününü yapabilir, isteyen sergisini açabilir.


Public Beyoğlu
Cafe Bar Gece Klübü
Meşrutiyet Caddesi
No:84 Tünel
Beyoğlu İstanbul
Telefon: (212) 251 51 31


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER