› 
 › 
Pudra.com 15.07.2011

Haliç manzaralı Up Lounge açıldı!

Muhteşem Haliç manzarası eşliğinde yemek yemeyi keyfe dönüştüren Up Lounge, misafirlerine unutulmaz geceler vaad ediyor.

Hızla büyüyen Mar Group’un gözde mekanı Up Lounge, yenilenen mönüsü ve renkli atmosferi ile yaza hızlı bir giriş yapıyor.

Haliç manzaralı Up Lounge açıldı!

Up Lounge beğenilen mönüsüne İspanyol mutfağının lezzetlerini ekleyerek değişik tatlar arayanlara da hitap ediyor. Mönüsünde dünya mutfağını barındıran Up Lounge’da tapas’dan grill’e birçok farklı lezzeti bir arada bulmak mümkün…

Up Lounge yemeklerinin yanı sıra kendine özgü renkli kokteylleri ile de adından söz ettiriyor. Vanilla Sky, Rossini, Pink Martini ve Rose şampanya mojıto gibi kokteyl alternatifleri Up Lounge’da yemeklerin yanı sıra ayrı bir keyif kaynağı…

Yaz gecelerini coşkulu geçirmek isteyenler için Brenda Berrin Cuma akşamları Up Lounge’da sahne alıyor. Up Lounge Pazartesi’den Cumartesi’ye haftanın altı günü 17.00-03.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Geçtiğimiz yaz adından sıkça söz ettiren Up Lounge, bu sene de değişmez müdavim kitlesinin yanı sıra Up Lounge keyfini yeni keşfedecek olan misafirlerini bekliyor.

Up Lounge
Asmalımescit Mah.
Minare Sok. No:12
Tepebaşı/Beyoğlu
0 212 249 92 82-83


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER