› 
 › 
nisantasipostasi.com 27.05.2011

Hardal Nişantaşı'na renk kattı!

Açıldığı günden beri ünlü isimlerin, Nişantaşı sevenlerin uğrak yeri olan Hardal, nefis yemekleri, DJ performanslarıyla yaza damgasını vuracağa benziyor.

Eğlence sektörüne farklı markalar kazandıran Mar Group'un kurucusu Uğur Karabayır ve Mert Çiller'le ortaklaşa açtığı Asmalımescit'in popüler mekanı Hardal, şimdi de Nişantaşı'nda. İkinci şubesini Atiye Sokak'ta açan mekan, günün her saati hareketli atmosferi ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Hardal Nişantaşı'na renk kattı!

Semtin hareketliliğinden kopmak istemeyenler trafiğe kapalı sokaktaki masaları tercih ederken sakin bir ortam arayanlara da bahçe keyfini sunuyor. Dekorasyonda ağırlıklı olarak hardal rengi kullanılmış. Bu renk canlı renklerle bir araya getirilerek mekana eğlenceli bir hava katıyor. Uzun veya yuvarlak formdaki masalar deri koltuklarla bir araya geliyor.Keyifli sıcak bir ortam ve farklı bir ambians arayıp da bulamayanların tek adresi olma felsefesiyle yola çıkan Hardal, Asmalımescit'ten sonra Nişantaşı Atiye Sokak'taki yerini aldı.

17 ÇEŞİT HAMBURGER
Kısa sürede müdavimler edinen Hardal, Meksika lezzeti ve fajita'dan İtalyan makarna çeşitlerine, özel soslardan hazırlanmış hamburger çeşitlerinden salatalara kadar zengin bir mönü sunuyor. Lezzetlerin başında 17 çeşit hamburger bulunuyor. Biri baharatlı, diğeri Amerikan tarzı olmak üzere müşterilerine iki farklı et seçeneği sunan mekan, her bir hamburgeri kendine özel sosu ve sunumuyla servis ediyor. Büyük boyutlu hamburgerlerin yanı sıra mini-burger adını verdikleri ikinci bir boyut seçeneği de var. Ayrıca wrap çeşitleri, makarnalar, patates, bol çeşit salatalar, ana yemekler ve kabarık atıştırma alternatifleri yer alıyor. Kendi yaptıkları hardallar da mekana özel tatlar arasında. Vişneli ve yabanmersinli hardal çeşitleri ise çok ilgi görüyor.

MÜZİKLERİ İLE DAHA KEYİFLİ
Sadece Hardal'da tadabileceğiniz farklı karışımlardan oluşan kokteyller de değişikliği sevenlere hitap ediyor. Keyifli bir ortam arayanların tek buluşma noktası Hardal'da haftanın dört günü DJ performans ile doyumsuz müzik ziyafeti yaşayıp, heyecan dolu maç günlerinde de futbol karşılaşmalarını Hardal'ın konforlu sedirlerinde izleme keyfini yaşabilirsiniz. Sunduğu avantajlarla misafirlerini şımartan Hardal'ın promosyonları arasında pazartesi ve salı günleri "içecek sizden peynir tabağı bizden" ve çarşamba günleri "green apple day" ile de elma aromalı içeceklerde uygulanan indirimler bulunuyor.



Hardal Nişantaşı
Atiye Sokak No:7
Nişantaşı İstanbul
Tel: (0212) 219 73 23


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER