› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.12.2009

Herşey Aşktan Şekercisi

Herşey Aşktan'da orjinal kutularda sunulan şekerler, çikolatalar, badem ezmesi, fıstık ezmesi ve her yerde buram buram kokan aşk var...

Herşey Aşktan olunca ne güzel oluyor. Yapılan her şeyin içinde bir bir tutam sevgi katıp onu aşkla yoğrulunca…

Herşey Aşktan Şekercisi

Hafta sonu Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi’nden geçerken ufak ama sıcacık bir dükkan beni kalpli, renkli vitriniyle içeri çağırdı. Bu ufacık dükkanda orjinal kutularda sunulan şekerler, çikolatalar, badem ezmesi, fıstık ezmesi ve her yerde buram buram kokan aşk vardı.

Sahibi olan iki kız kardeş ile konuşunca (Bahar ve Eser Basralı) aslen Mardin’li olduklarını ve ailelerinin yaklaşık 100 senedir çikolata ve şeker yaptığını öğrendim. Bu iki kız kardeş ticari bir kaygı taşımadan açtıkları bu dükkanda ailelerinden devraldıkları lezzetler üzerine kendilerinden ekledikleriyle aşk hikayeleri yazmışlar. Öncelikle her biri ayrı bir zevk ve orijinalliği yansıtan kutuları kendi elleriyle yapmışlar. Niyetleri bu küçük kutuların içinde sunulan tatlı lezzetlerle kişilerin birbirlerine özel mesajlarını vermelerinde aracı olabilmekmiş.

Gerçekten de bu lezzet kutularının birçok kırık kalbin onarılmasına, acemi aşıkların mesajlarını doğru verebilmesine, kutlamalara, küllenmiş aşkların alevlenmesine vesile olacağını söyleyebilirim.


Hayatta böyle değil mi ne yaparsak yapalım kendimizden bir şeyler kattığımızda, yaptığımızı severek yaptığımızda hep bir adım daha ileri gidiyoruz. Orijinalliği yakalıyoruz. Sanatçı kimliğimizi her alana yansıtıyoruz.

Hayatınızdaki her şeyin içinde aşktan bir tutam olması dileğiyle,


Sevgiyle yazdım,
Saba Deniz
Yaşam Koçu



Herşey Aşktan
Meşrutiyet Cad. No: 79
(Pera Palas Oteli Karşısı)
Tepebaşı / Beyoğlu
Tel: (212) 245 48 91


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER