› 
 › 
Milliyet 27.04.2010

Hoşgeldin Joke Circus!

Joke Circus 20 Nisan Salı gecesi eski Safari, Catwalk’un yerinde açıldı. Eğlencenin yeni adresi belli oldu.

Avrupa’nın en heyecan veren, en yenilikçi barı ve restoranı olarak eğlence hayatına atılan Joke Circus, Pop Art’ın dehası Andy Warhol’un “Herkes 15 dakikalığına meşhur olacak” sözüne katkıda bulunmak için kolları sıvadı. İnteraktif gösterilerin yaşanacağı, akrobat barmenlerin, lastik kızların servis yapacağı Circus’un, üzerinde şovların gerçekleştirileceği dev kabare masası da Çapamarka’nın yaratıcılık serüveninin yeni bir adımı.

Hoşgeldin Joke Circus!

Her daim şok edici
Joke Circus aynı zamanda şaşırtıcı... Tom Ford papyonu ve elindeki purosu ile sizi karşılayan bir maymun... Guinness rekorlar kitabına giren, metrelerce yükseğe zıplayan ve takla atarak kokteylinizi karıştıran barmen... Ya da dünyaca ünlü şovlarıyla tanınan Cirque Du Soleil'den gelen ünlü trapezcilerin yemeğinize eşlik etmesi... Bu olağan dışı mekanda hepsini yaşayacaksınız. Üstelik yurtdışından özel olarak getirtilen, doldurulmuş hayvanlar ve son moda aksesuarlar eşliğinde... Geleneksel salı partileri de bir evrim geçiriyor. Dünyanın en ilginç yeteneklerine sahip ünlüler, salı geceleri Joke Circus'da ev sahipliği yapıp konuklarına, inanılmaz gösterilerini sunacak. Bir metre boyunda mini Birtney Spears ya da 70 yaşındaki Süperbabanne Dj’de Joke Circus’da.

Ipod'lu yemek
Menü ise ayrı bir alem... Diyelim ki bir okyanus salatası istediniz. Yemeğinizi yerken ıpod'dan gelen okyanusun mucizevi sesleri, dalgaların hışırtısı size eşlik edecek. Gözlerinizi kapattınız ve okyanusun ortasında ıssız bir adadasınız.

Snob Wine Cocktail
Kokteyllere gelince... Şarap kokteylleri mekanın yeni özelliklerinden biri. Trend raporlarının en başında yer alan şarap kokteyllerinin yanısıra ruhu burvuja olanlar için fiyatı ucuz ama tadı paha biçilmez Snob Wine Cocktail’ler sizleri bekliyor.

Kapıda kaplumbağa sizi bekliyor
Chitalian... Bu yolculuk Marco Polo, 1324 yılında Uzakdoğu’dan İtalya'ya döndüğü zaman başlıyor ve günümüze, Gazi-Bilal kardeşlerin Ateş Mutfağı'na kadar uzanıyor. Dünyanın en eski iki mutfak kültürünü bir arada sunan Chitalian ile yepyeni, damak tatları keşfetmenin keyfini yaşayacaksınız.

Ve gecenin sonunda... Eğer içkiyi biraz fazla kaçırmışsanız kapıda sizi eve bırakacak Joke Circus Taxi hazır. Bu, 1980 model bir 'kaplumbağa'... Özel olarak hazırlanmış ve boyanmış bir tasarım harikası.

Joke Circus Adresi
Taşkışla Caddesi Maçka Demokrasi Parkı No:13
Hilton Oteli Arkası
Harbiye, Istanbul,

Joke Circus Telefonu
(212) 231 32 21


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER