› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 02.05.2014

İstikamet belli oldu: 'İstikamet Karaköy'

Karaköy Fransız Geçidi’nde, Mumhane Caddesi tarafında yeni bir restoran açıldı. Adı: İstikamet Karaköy. Özelliği ise, sadece 7 kalemlik ama muazzam bir menüye sahip olması...

Eğlenceli ve keyifli yemeklerin adresi Karaköy'de yeni bir mekan daha açıldı. İstikamet Karaköy, her şeyden önce sakinliğiyle öne çıkıyor. 'Karaköy'de yeterince kalabalık ve gürültü var, yemeğimi sakin sakin yemek istiyorum' diyorsanız, rotanızı buraya çevirmenizi öneririz.

İstikamet belli oldu: 'İstikamet Karaköy'

Dekorasyon dinlendirici, müzikler yumuşak, çalışanlar sakin ve yemekler keyif verici...

Daha ne olsun?

İstikamet Karaköy'ün mutfağı fırın yemeklerinden oluşuyor. Bildik lezzetler, bulunabilen en kaliteli malzemelerle pişirilmiş olarak ikram ediliyor. Mekan, mevsim malzemeleriyle pişirilmiş, sadece zeytinyağı ve tereyağı kullanılan ve bolca taze baharatın fark yarattığı yemeklerden oluşan 7 kalemlik bir menüye sahip.

İstikamet Karaköy’ün aşçısı ve sahibi Elif Doğan: “Her yemeğimize çok özeniyoruz. Neredeyse yemeğin gözünün içine bakarak özenle, dikkatle, hürmetle, zarafetle pişiriyoruz" diyor.



Doğan, dekorasyon kokmayan, iddiasız bir mekan yaratmak üzere yola çıktığının altını çiziyor ve ekliyor: “Hiçbir şeyi abartmadık. Burada mekanı değil kendinizi özel hissedin istedik, sakinlik ve iddiasızlık olsun, misafirlerimiz büyük camlardan mahalleyi sokağı izlesin, gittiği başka yerlerden daha farklı hissetsinler istedik.”

İstikamet Karaköy, her gün 10.00– 20.00 saatleri arasında servis veriyor. Başlangıçlar 9-14 TL, ana yemekler 19-35 TL, tatlılar 10-13 TL arasında değişen fiyatlarda...

İstikamet Karaköy
Adres: Mumhane Cad. Fransız Geçidi İş Merkezi, 28A, Karaköy
Tel: (212) 244 11 81 / (212) 244 11 94


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER