› 
 › 
pudra.com 09.04.2010

İtalyan lezzeti: Piola Pizza

"Pizzaya bayılıyorum" diyorsanız, gerçek bir İtalyan pizzasına asla "hayır" diyemezsiniz! O halde, Piola'ya buyrun...

Piola, Gayrettepe’de Point Barbaros Hotel’in altında açılan dünyaca meşhur bir İtalyan restoranı. Türkiye’deki ilk şubesi. Dünya çapında ise toplam 25 şubesi bulunuyor. Dünyaca ünlü müdavimleri arasında Madonna, Jennifer Lopez, Will Smith, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier, Sting, Maradona, Ronaldo gibi bir çok yıldız yer alıyor.

İtalyan lezzeti: Piola Pizza

Pizzayı çok seven ve aynı zamanda yeni lezzetler keşfetme meraklısı biri olan ben, bu bilgileri aldıktan sonra durur muyum? Elbette hayır! Serin ama güzel bir akşamüstü Piola'nın yolunu tuttum. Bakalım, Piola'nın pizzaları bahsedildiği kadar müthiş mi?

Tek cümleyle ifade etmek gerekirse, pizzaları gerçekten çok leziz! Eğer gerçek bir İtalyan pizzası yemek isterseniz, burası ilk tercihiniz olmalı. Ek olarak, Piola’da tam 60 çeşit pizza bulunuyor. Türklere özel pizza bile yapıyorlar: Kavurmalı ve pastırmalı. Onları henüz denemedim ama bir dahaki gidişimde mutlaka tatlarına bakacağım.

Dekorasyona gelince...
Restoranın dekorasyonu oldukça şık. Mekana genel olarak kırmızı renk hakim. Bu da ortama güzel bir ambiyans katıyor. Ayrıca, bir yandan pizzanızı yerken bir yandan da büyük bir keyifle karşınızdaki plazma televizyonda "Rüzgar gibi geçti", "Casablanca" gibi nostaljik filmlerden görüntüler izleyebilirsiniz.

Personel de oldukça misafirperver ve ilgili. Bu açıdan da benden tam notu hakediyor Piola.

İstanbul’da ikinci ve üçüncü şubeleri de açmayı düşünen Piola, önceliği Ankara ve İzmir’e verecekmiş. İlgilenenlere duyurulur...


Piola
Point Hotel Barbaros, Yıldız Posta Cad. No: 29 Esentepe
Tel: 0212 337 30 70




Yelda Velibeyoğlu
yasamguzel.blogspot.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER