› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.12.2012

İzzet Çapa'nın Mahalle'si Nişantaşı City's'de!

Mekanların efendisi İzzet Çapa yeni bir marka ile karşımıza çıkıyor. Bu seferki hepsinden farklı. Nişantaşı City's'in en üst katındaki 'Mahalle' tam anlamıyla bir Nişantaşı mahallesi!

Dikkat ettiniz mi? Bugünlerde herkes "Mahalle"den bahsediyor. Ama bu herhangi bir mahalle değil, İzzet Çapa'nın "Mahalle"si.

İzzet Çapa'nın Mahalle'si Nişantaşı City's'de!

İzzet Çapa, Nişantaşı City’s’in en üst katına yayılan 'Mahalle' projesiyle, mahalle kültürünü Nişantaşı’nın göbeğinde bir alışveriş merkezine taşıyor. Bu mahallenin her şeyi var: balıkçısı, esnaf lokantası, hamburgercisi, kitapçısı, çiçekçisi, kuruyemişçisi, muhtarı, terzisi berberi ve tabii delisiyle...

Peki bu Mahalle’de kimler mi var?
Mahalle’de tam 32 farklı marka var. Wagamama, Namlı Gurme, İtalyan restoranı Rigatoni, kebap denilince akla ilk gelenlerden Kaşıbeyaz, Günaydın Steak, salata denince tabii ki Sosa, en güzel çikolatalarıyla Godiva, leziz çeşitleriyle Komşu Fırın gibi pek çok ünlü yeme-içme markası Mahalle’de. Selamlique ise Mahalle’nin kahvecisi olarak yerini alıyor. Herkese, her keseye uygun ürünler sunan Paşabahçe Mağazaları ve Pudra.com editörlerinin en sevdiği kitabevlerinden Assouline de Mahalle'de.

Mahalle'nin organik dükkanı Green Spot. Green Spot'ta yiyecek-içecek, kıyafet, deterjan gibi çok çeşitli organik ürünler var. Tasarım severlere Alessi; "Mahalle"nin biracısı Tuborg ve barı Tirebouchon Bar-Şarap Evi; her türlü yiyeceği bulabileceğiniz Tarım Gıda, Malatya Pazarı ve Pudra.com editörlerinin en favori dondurmacısı Cremeria Milano. Ne yiyeceğini bilemeyenlere alternatif çok: Balıkev, Hoca’nın Yeri, Mano Burger, Sosa Sushi, Yanar Döner arasından seçim yapmak zor.

Mahalle’nin diğer markaları şöyle: Caribou Coffee, Ülker Ducros, Nathan’s, Tobacco Shop, Kuehne+Nagel ve Biletix. Ayrıca Mahalle’de sadece bildiğimiz markalar olmayacak. Türkiye’de ilk kez göreceğimiz pek çok marka da yakında Mahalle’de açılacak.

Mahalle’de servis sabah kahvaltı ile başlıyor. Gece 01:00’e kadar servis var. Biliyorsunuz City's alışveriş merkezinin altında bir otopark mevcut.

Anlaşılan artık yolumuz Nişantaşı’na düştüğünde kendimizi ilk olarak Mahalle’ye atacağız. Hem alışveriş yapıp, hem de sosyalleşeceğiz.


Mahalle
Adres: Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi
En üst kat
Telefon: 0212 219 65 30


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER