› 
 › 
Pudra.com 08.02.2013

Jamie Oliver'ın restoranı İstanbul'da açılıyor!

Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo tarafından İngiltere’de kurulan Jamie’s Italian, İstanbul'daki ilk şubesini açmaya hazırlanıyor. İtalyan mutfağının özel yemeklerinin yer aldığı mönüyü tatmak için sabırsızlanıyoruz!

Jamie Oliver, Türkiye’deki ilk restoranı Jamie’s Italian’ı Zorlu Center İstanbul’da açacak. Evet, Pudra.com olarak biz de çok heyecanlandık ama hemen değil, restoran 2013’ün üçüncü çeyreğinde açılacakmış.

Jamie Oliver'ın restoranı İstanbul'da açılıyor!

Jamie’s Italian, beş yıl önce Jamie Oliver ve Gennaro Contaldo tarafından İngiltere’de kuruldu; dinamik, samimi ortamı ve lezzetli, otantik ve uygun maliyetli İtalyan mutfağı ile şu anda dünyada 30’dan fazla restoranı bulunuyor. Menü, İtalya’nın dört bir yanında insanların tercih ettiği, özenle hazırlanan yemeklerden oluşuyor. Bu aile dostu restoran, her gün taze makarna hazırlayacak ve özel soğuk meze istasyonu da bulunacak.

Jamie’s Italian, şu anda ekibi için İstanbul’un en tutkulu baş aşçılarını ve müdürlerini, ayrıca iyi yemek dünyasına girme arzusunda olanları arıyor. Başvurmak isteyenler, Jamieoliver.com internet adresi aracılığıyla başvuru yapabilir.

Jamies's İtalian
Adres: Zorlu Center, Zincirlikuyu Cad. Beşiktaş-İstanbul
Jamieoliver.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER