› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.02.2010

Kanyon’da keyifli bir lezzet durağı: Mezzaluna Express

Mezzaluna Express; dekoru, havası, menüsüyle taptaze bir yemek deneyimi sunuyor…

İtalyan mutfağı hiç bu kadar çekici olmamıştı! Kanyon’a geldiniz, canınız sinemaya gitmek istiyor. Vizyonda yeni bir film var, yani bir an önce bilet almalısınız. Ama bir baktınız filme daha çok vakit var, hem biraz da acıktınız… Birkaç adım uzakta Mezzaluna Express’i gördünüz… Hadi yaşadınız!

Kanyon’da keyifli bir lezzet durağı: Mezzaluna Express

İncecik pizzalarıyla tanıyıp sevdiğimiz Mezzaluna’nın artık yepyeni bir markası var: Mezzaluna Express. Aynı kaliteyi ve aynı mükemmel hizmet anlayışını düşünün… Ama yenilikçi bir anlayış çerçevesinde sunuluyor.

Dekoru ferah, insanı rahatlamaya davet ediyor. Tantanasız ve keyifli bir yemek deneyiminin habercisi gibi adeta…


Menüde neler var?

Menüde klasik Mezzaluna lezzetlerini göreceksiniz- ama dahası var. Bir kere sevdiğiniz makarna çeşidini seçip, hangi sosla yemek istediğinize karar verebiliyorsunuz. Ben Fusilli makarnayla Bolognese sos eşleştirmesini denedim; tek kelimeyle muhteşemdi. Tam ev yapımı tadında...

Grano Salata tam formunu korumak isteyenlere göre. Roka, elma, portakal, nar ve buğday salatasından oluşuyor. Zaten menüde sağlıklı yemek alternatifi çok; hafif olduğu kadar doyurucu salatalar, ızgara seçenekler de mevcut. Ama esas favorim ‘Straccetti con rucola e parmigiano’; yani ‘Eritilmiş parmesanlı ve rokalı ince et dilimleri’. Etle arası olmayanlar bonfile yerine tavukluyu tercih edebilir.

Kış mevsiminde Kanyon’un bizi birazcık üşütebildiğini düşünürsek ‘Minestrone’; mevsim sebzeleri çorbası güzel bir başlangıç olabilir…

‘Yenilikler’ bölümünde iki haftada bir değişen yemekler yer alıyor. Yani sık gelen müşteriler yeni risotto, çorba ve pizzalardan tadabilir. Sıcak Panini’ler ve ‘ortaya karışık’ kavramına çok iyi uyan, tahta üzerinde sunulan tadımlık antipasti’ler gerçekten enfes… Yanında elbette şarapla veya çok hoş bir fikir olarak nitelendirdiğim sürahide Margarita ve Mojito ile birlikte iyi gider… Sinema öncesi dost sohbetleri için ideal, öyle değil mi?

Günümüzün yoğun şehir temposunda; akıcı servis anlayışı, sağlıklı ve doyurucu ana yemekleri, salataları, pizzaları ve taze makarna çeşitleriyle Mezzaluna Express’in Kanyon için bir artı değer olduğunu söyleyebiliriz.

Paket servisi de epey tutmuş, benden söylemesi!

Mezzaluna Express, her gün 12.00-23.00 arası açık. Kredi kartları ve yemek kartları geçerli…

Carina Göknar




Mezzaluna Express
Kanyon Alışveriş Merkezi
Büyükdere Caddesi, No: 176/b
1. Levent
Tel: (0212) 353 55 15


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER