› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.11.2013

Karaköy'ün yeni gözdesi: Naif

Deniz mahsullerinden yöresel yemeklere, çok çeşitli kahvaltı menüsünden Ege sahillerini hatırlatan mavi-beyaz dekoruna kadar Naif Karaköy, her şeyiyle lezzet düşkünlerini kendine çekmeyi başarıyor.

Karaköy’ün yeni gözdesi Naif, Ege’nin huzurlu havasını İstanbul’a taşıyor. Biraz Hafifkuyu biraz da Alaçatı’yı anımsatan dekoruyla, özlediğimiz yaz rüzgarlarını yeniden estiriyor.

Karaköy'ün yeni gözdesi: Naif

Duvarlarda mavi-beyaz çini tabaklar, içeri süzülen loş ışık ve renkli şamdanlarla göz dolduran Naif, Karaköy’ün yeni gözdesi olmayı başardı. Bunda enfes yemeklerin de katkısı büyük elbette. Izgara ahtapot ve humuslu karides gibi deniz ürünlerinin yanı sıra enginarlı pilav, kalem gibi sarılmış yaprak sarma, mücver gibi geleneksel lezzetler de menüde yer alıyor.

Naif’i diğer restoranlardan ayıran en önemli özelliği ise alışverişini küçük esnaftan yapıyor olması. Her daim yöresinden taze taze gelen malzemeler, yemeklerin neden bu kadar lezzetli olduğunu açıklıyor. Antakya’dan gelen domates ezmesi, ekmek Seferihisar'dan, zeytinyağı Bergama'dan, peynirler ise Küçükkuyu'dan geliyor.

Topraklarımızın bereketini ve lezzetini ayağımıza kadar getiren Naif, doğallığı birinci sıraya koyanların gözdesi olacak.

Adres: Mumhane Cad. No:52 Karaköy-İstanbul
Telefon: (0212) 251 53 35


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER