› 
 › 
Pudra.com 27.08.2013

Karaköy’ün yeni mekanları: Ali Ocakbaşı ve Grifin hALİç Bar

Geleneksel yemek kültürünü günümüze uyarlayan Ali Ocakbaşı ve özgün kokteylleriyle öne çıkan Grifin hALİç Bar Karaköy’e yeni bir soluk getiriyor.

Karaköy tarihinin eski tanıklarından, muhteşem İstanbul manzarasına sahip Grifin Han, modern ocakbaşı ‘Ali’ ve mekanın terasında yer alan panoramik İstanbul manzaralı ‘hALİç’e ev sahipliği yapıyor.

Karaköy’ün yeni mekanları: Ali Ocakbaşı ve Grifin hALİç Bar

Ali Ocakbaşı'nda ne yesek?
Ali Ocakbaşı’nın spesiyalleri arasında mekanın da adını taşıyan klasik Urfa ve Adana’dan farklı, özel olarak hazırlanan Ali Kebap, özel tandır fırınında incecik lavaş ile servis edilen Uykuluk ve Kaburga yer alıyor. Mekanda özel meze seçenekleri ve salata alternatifleri de mevcut.

Lezzetli et yemeklerinden sonra mekanın tatlı menüsü de bir göz atmalısınız. Sipariş üzerine kavrularak hazırlanan peynirli irmik helvasından kebap kültürünün vazgeçilmez lezzeti közde pişirilen künefe de her damak zevkine hitap ediyor.
Ali Ocakbaşı, her gün 11.30–23.00 arasında misafirlerini ağırlıyor.

‘hALİç Bar’da nefis manzara
Özel şarap çeşitleri ve mekana özel kokteyllerinin yanı sıra atıştırmalık menüsü ile dikkat çeken mekan iş çıkışı rahatlamak için güzel bir tercih olabilir. İstanbul’a dingin ve şehrin karmaşasından uzak, keyifli müzikleri ve özel kokteylleri ile öne çıkan ‘hALİç’, 17.00-02.00 arası hizmet veriyor.




Ali Ocakbaşı ve Grifin hAliç Bar
Adres: Arap Camii mah. Tersane cad. Kardeşim sok. no.45, kat.4 Grifin Han Karaköy-Beyoğlu
Telefon: (0212) 293 10 11


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER