› 
 › 
Pudra.com 20.11.2014

Karaköy’ün yeni restoranı: Rudolf

Ödüllü şef Rudolf Van Nunen, 10 Karaköy bünyesinde, Türkiye'deki ilk restoranını açtı. Karaköy'ün yeni gözdesi Rudolf, Slow Food konseptiyle dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü şef Rudolf Van Nunen, 22 yıldır yaşadığı Türkiye’de ilk restoranını açtı. Karaköy'ün yeni oteli 10 Karaköy'de, A Morgans Original’in içerisinde konumlanan Rudolf, Akdeniz ve dünya mutfağından lezzetlere yer veriyor. Rudolf'u, "duyguların hayat bulduğu, ruhunuzun yenilendiği, günün tamamında her öğüne tat ve duygu katmaya kendini adamış bir mekan" olarak tanımlayan başarılı şef Rudolf Van Nunen, mutfak serüvenine böylece kendi restoran konseptinde devam ediyor.

Karaköy’ün yeni restoranı: Rudolf

Fransız, Hollanda, Alman, İngiliz, Türk, Endonezya, Thai ve Cajun mutfakları konusunda deneyimlere sahip olan ve başarıları birçok ödül, madalya ile taçlandırılan dünyaca ünlü şef Rudolf Van Nunen, Türk damak tadına uygun lezzetler sunmayı hedefliyor. 62 kişilik restoran ve 20 kişilik teras kapasitesiyle Rudolf, Slow Food konseptiyle hizmet veriyor. Doğallık ve lezzetin ön planda olduğu menüsüyle beğeni toplayan Rudolf, modern iç dekorasyonuyla da dikkat çekiyor.

rudolf van nunen karakoy rudolf restoran yeni mekan

Ekosistemlerin özelliklerini korumayı teşvik eden bir hareket olan Slow Food konseptiyle hizmet veren mekan, doğanın gizemli ve lezzetli ürünlerini misafirlerine en iyi şekilde yansıtıyor. Restoran menüsünü her 3 ayda bir mevsimsel olarak değiştirecek olan deneyimli şef, mutfağa verdiği önemi kendi restoranında da devam ettiriyor. Ev yapımı ekmek ve pastalar, yöresel peynirler gibi birçok lezzet, doğallığı simgeleyen Rudolf’ta misafirlere sunuluyor. Uzun çalışmalar sonucu oluşturulan geniş şarap kavıyla da adından söz ettiren mekanda “Riedel” odasında uluslararası ödüllü şaraplar bulunuyor. Restoran her gün 07:00-23:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Rudolf Restaurant
Adres: Kemeraltı Caddesi No: 10 Karaköy-İstanbul
Telefon: (0212) 703 33 25


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER