› 
 › 
Pudra.com 20.11.2013

Karaköy'ün yeni ritmi Wom

Yöresel lezzetlerden dünya mutfağına, damak tadımıza uygun ne varsa bir araya getiren Wom, canlı dekoru ve samimi duruşuyla, Karaköy'ün adından çokça söz ettirecek yeni mekanlarından.

Her geçen gün bünyesine yeni bir mekan ekleyen ve ziyaretçi sayısını katlayan Karaköy’ün dumanı üstünde mekanı Wom, atmosferiyle bütünleşen özel yemekler, zengin kahve ve çay çeşitleriyle fark yaratıyor.

Karaköy'ün yeni ritmi Wom

Confit Somon Linguini, Sirloin Steak, Wom Kalamar Salatası, Bonibon Burger Wom’da mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden. Wom Karaköy’de, öğle yemeklerinde zamanla yarışanlar için menüler ve lezzetli seçenekler de var.

Wom, dünya mutfağından seçkiler sunarken geleneksel Türk mutfağının en leziz yemeklerini atlamamış. Yöresel Karadeniz mıhlama, çıtır mantı, Wom serpme Türk kahvaltısı, Wom Karaköy’ün menüsünü tamamlıyor.

Wom Karaköy, kahve ve çaylarınızın yanında tercih edebileceğiniz ıslak kek ve cheesecake'ler ile de iş çıkışı buluşmalarınıza tat katarken, gün içinde yoğun çalışma temposundan uzaklaşıp soluklanmak için harika bir tercih.

Wom Karaköy
Telefon: (0212) 706 07 00
Adres: Kemankeş Mahallesi Rıhtım Caddesi Yuva Sokak No: 4 Karaköy-İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER