› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.05.2016

Karaköy'ün yeni incisi: Karletto

Güzel manzarası ve lezzetleriyle bu yazın favori mekanları arasına gireceğini düşündüğümüz Karletto, Karaköy'de kapılarını açtı.

Sıcak yaz günleri yaklaştıkça, yeni yeni mekanların haberlerini de almaya başladık. İşte bu yaz adının sık sık duyacağınızı tahmin ettiğimiz yeni bir mekan: Karletto! İstanbul’un yeni sanat, moda ve gastronomi merkezi Karaköy Bankalar Caddesi’nde yer alan Vault Karaköy The House Hotel’in terasında açılan Karletto, büyüleyici Tarihi Yarımada manzarasına sahip.

Karaköy'ün yeni incisi Karletto açıldı!
Harika manzarası ile misafirlerini büyüleyen Karletto, Karaköy’ün favori mekanları arasına girecek gibi gözüküyor. Menüyü oluşturan bütün seçenekler İtalyan Şef Carlo Bernardini tarafından Karletto’ya özel olarak yaratılmış.
Karaköy'ün yeni incisi Karletto açıldı!Akdeniz ve Türk mutfağından lezzetler sunan menüsüyle Karletto, “pop up” konseptli bir restoran olarak ekim ayına kadar lezzet tutkunlarını ağırlayacak. Menüde soğuk meze seçenekleri arasında trüflü bal ve ricotta, pancar topları, kimyon ve yeşil elma cipsi gibi tatlar dikkat çekerken makarna çeşitleri de öne çıkıyor. Tatlılarda ise bir kuzey İtalya klasiği olan Aperol Spritz sorbe halinde çileklerle birlikte sunuluyor.
Karaköy'ün yeni incisi Karletto açıldı!Şef Carlo Bernardini’nin annesinin küçükken kendisini “Carletto” lakabıyla çağırmasından esinlenen ve bu lakaba Karaköy’den hareketle C yerine K eklenerek ismine kavuşan restoran, rahatlık ve şıklığı aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor. Her hafta yerli ve yabancı DJ’leri de ağırlayacak Karletto, şehrin eğlence anlayışına yeni bir soluk getirecek. Yaz boyunca İstanbul’un ritmini, nefes kesici bir manzara ve sıradışı lezzetler eşliğinde yakalamak için burası keyifli bir alternatif olabilir.

Karletto
Adres: Arap Cami, Bankalar Cad. No:5 Karaköy-Beyoğlu
Telefon: (0212) 244 34 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER