› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2014

Keyif mekanı: Suadiye Beyaz Fırın & Brasserie

Leziz pastane tatları ile ün salan Beyaz Fırın değişti, yenilendi. Brasserie olarak da hizmet vermeye başlayan mekanda kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için zengin alternatifler var.

İstanbul'da yaşayıp yeme-içmeye düşkün herkes Beyaz Fırın'ı bilir. Fırınından çıkan lezzetli kurabiyeleri, çörekleri, geleneksel unlu mamülleri ve tabii ki el yapımı pastaları ile Beyaz Fırın günümüzü bir şölene çevirir. 100 yıllık bir geçmişe sahip marka bir süredir değişim ve yenilenme sürecindeydi. Artık bir Brasserie olarak da hizmet vermeye başlayan mekanda sabah kahvaltısı ile öğle ve akşam yemekleri için zengin bir menü de var.

Keyif mekanı: Suadiye Beyaz Fırın & Brasserie


Yeni konsepte uygun olarak Suadiye Beyaz Fırın&Brasserie dekorasyonunu da değiştirdi. Mekanın orta katına samimi bir dekorasyon anlayışı hakim. Rahatça oturup sohbet ekmek, iş görüşmeleri yapmak ya da leziz tatlar keşfedip lezzet yolculuğuna çıkmak için ideal.


Kahvaltıda ne aradığını bilen, lezzet peşinden gidenler Suadiye Beyaz Fırın&Brasserie'de mutlu olurlar. Peynir tabakları, farklı yumurta çeşitleri, çeşit çeşit börekler en çok öne çıkan lezzetlerden... Öğle yemeğinde odun fırında pişen pizzalar öne çıkıyor. Akşam yemeği için önerimiz bonfile minyonet ya da Toskana usulü tavuk. Menüde farklı şarap alternatifleri de var. Artık canınız ne istiyorsa..



Beyaz Fırın
Adres: Suadiye Park, Plaj Yolu Sokak, No:18, 34740 Suadiye- İstanbul
Tel: 0216 464 20 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER