› 
 › 
pudra.com 11.10.2010

Kiva Galata'dan sonra Şaskınbakkal'da

Anadolu mutfağının en güzel yemeklerini sunan Kiva Galata'dan sonra ikinci şubesini Şaşkınbakkal'da açtı. Kiva'da kış sezonunda neler var? Pudra.com'da...

Günümüzde yabancıların keşfetmek için büyük heyecan duyduğu rotaların başında gelen Anadolu toprakları, sınır tanımayan zenginliği ile hayatlarımıza ilham kaynağı oluyor. Bu yolda özel bir amaç edinerek ilham kaynağını bu eşsiz topraklardan alan Kiva, Anadolu’nun bereketli mutfağını çağdaş sunumlarla buluşturuyor.

Kiva Galata'dan sonra Şaskınbakkal'da

Kiva Galata'dan sonra Şaşkınbakkal'da...
Geçtiğimiz sene sunduğu lezzetlerle İstanbullular için özel bir adres olan Kiva, Şaşınbakkal’da açtığı ikinci şubesi ile yeni sezonda birbirinden özel yeniliklerin ilk müjdesini verdi. Kiva kış menüsünde yenilenen lezzetlerin yanı sıra, yemek kültürü uzmanı Adnan Şahin liderliğinde hazırlanan “şef masası” çarpıcı yeniliklerden sadece biri. Her Salı rezervasyonla özel grupları ağırlayan şef masasında eski İstanbul geleneklerini, hikayeler, şarkılar ve yemekler eşliğinde yaşayarak özel lezzetlerin tadımı yapılacak.

Menüde neler var?
Yenilenen menüde dikkat çeken bir diğer nokta ise Anadolu lezzetlerinin şarap uzmanları tarafından yapılan şarap eşleştirmeleri. Birbirinden önemli Anadolu üzümleri ile hazırlanan şaraplarla hangi yöresel lezzet ideal bunları Kiva’nın yeni menüsünde keşfedeceksiniz.

Konseptli akşamlar ise belirlenen yörenin veya malzemenin hiç bilinmeyen lezzetlerini, tariflerini yaşatmaya hazırlanıyor. Örneğin nar mevsimi için hazırlanan ve daha önce narla ilgili hiç bu kadar çok lezzet yaşamadığınız bu geceyi, Anadolu türkülerinin eşliğinde tadabileceksiniz. Üstelik her lezzetin ve her yörenin hikayesini dinleyerek bu tatlar daha da anlam kazanacak.

Nadir bulunan malzemeleri hiç fırsat kaçırmadan özel tatmak istiyorum derseniz Kiva bunu da düşündü. En az 10 kişilik gruplar halinde sunduğu özel degüstasyon menüsünde Anadolu Mutfağı’nın en derin sırlarını uzmanlar eşliğinde keşfe çıkacaksınız.

Kiva Galata'da meyhane geceleri...

Bu kış sezonunda sıcak ve keyifli bir meyhane atmosferi hazırlayan Kiva, Galata şubesinde Cuma ve Cumartesi eğlencelerine es vermeden yepyeni isimlerle devam ediyor.

Bunların hepsi henüz Galata’da hayata geçen ama ilerleyen günlerde Şaşkınbakkal’a da uğrayacak yenilikler. Ancak Şaşkınbakkal da yeni sezon için ilk etapta oldukça iyi hazırlanmış. Anadolu yakasındakilerin en büyük sıkıntısı olan eğlence arayışı bu kış Kiva ile çözüm bulacağa benziyor. Bu kış Şaşkınbakkal Kiva’da her akşam yaşayacağımız “meyhane geceleri” ile artık trafiğe girmeden Anadolu yakasında da doyasıya eğleneceğiz. Oldukça cazip bir fiyatla sunulan “Akşamcı Menüsü” ile de 16.00 – 19.00 arası meze sofrası ve rakı eşliğinde günün yorgunluğunu geride bırakabileceksiniz.

Kardı kıyametti, yağmurdu derken dışarı çıkmaya üşenenleri de unutmamış Kiva. Artık Şaşkınbakkal Kiva’nın özel paket servisi ile zahmet etmeden evinizde de aynı sunumları ve lezzetleri yaşayabileceksiniz.

Esin kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık yeme içme geleneklerinden alan ve çağdaş sunumları ile ilgi çeken Kiva, lezzetleri ile Türkiye’yi keşfetmek isteyenlerin buluşma noktası…

Şaşkınbakkal Kiva
Bağdat Caddesi
Yapı Kredi İkramiye Blokları No: 361
Şaşkınbakkal – İstanbul
Tel: 0216 360 12 07

Galata Kiva
Galata Kulesi Meydanı, No:4
Beyoğlu – İstanbul
Tel: 0212 292 98 98


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER