› 
 › 
pudra.com 05.04.2010

Komşu Fırın Bağdat Caddesi'nde

İstanbul’ un birçok semtinde rastladığımız Komşufırın, KomşuKomşuya Yaşam Merkezi ile birlikte en renkli şubesini Suadiye’ ye açtı.

Geleceğin geleneğini oluşturma hedefiyle hareket ederek, un ve unlu mamüller sektörüne yenilikci bir bakış açısı kazandıran Komşufırın, en renkli mağazasını çok farklı hizmet anlayışı ve dopdolu bir içerikle 1 Nisan 2010 tarihinde Suadiye’ de açtı.

Komşu Fırın Bağdat Caddesi'nde

Bağdat Caddesi’ nin yeni lezzet merkezi olmaya aday Komşufırın’ ı diğer mağazalarından ayıran en büyük özelliği KomşuKomşuya Yaşam Merkezi... Komşufırın’ ın Suadiye’ de açtığı yeni adresinde, girişte birbirinden lezzetli ve farklı ürünlerin satışa sunulduğu Komşufırın mağazası, üst katlarda ise komşuluk ilişkilerinin samimi, sıcak bir ortamda yaşanacağı “KomşuKomşuya” katı ile çocuklara özel ‘Bırakın Oynasınlar’ adlı çocuk katı yer alıyor. Komşufırın, ikinci ve üçüncü katlarında hizmet veren “KomşuKomşuya Yaşam Merkezi” ile İstanbulluların hem en çağdaş fırını hem de en içten komşusu olma konusunda kararlı...

“Komşu Komşuya Yaşam Merkezi”
KomşuKomşuya katında, kimi zaman sohbet, bilgilenme, söyleşi; kimi zaman dinleti, uygulama,kurs imza günleri gibi etkinliklerin yapılacağı sıcacık bir ortam yaratılmış. İstanbulluların sosyal hayatında samimi bir buluşma noktası olmaya aday “KomşuKomşuya Yaşam Merkezi”nde farklı zevklere seslenen eğlenceli olduğu kadar eğitici etkinlikler düzenlenecek. Birbirinden renkli ve konusunda uzman isimlerin tecrübelerini, verecekleri eğitimlerle paylaşacağı KomşuKomşuya Yaşam Merkezi Pazartesi hariç haftanın 6 günü 12:00 – 19:00 saatleri arasında hizmette...

Çocuklar için yeni bir yaşam alanı
KomşuKomşuya Yaşam Merkezi, çocuklara eğlenirken öğrenebilecekleri alternatif bir yaşam alanı da sunuyor. 3. katta yer alan ‘Bırakın Oynasınlar’ adlı oyun katında çocuklar, gözetmen eşliğinde hamurla tanışarak; ekmek, kurabiye yapma olanağı buluyorlar. Profesyonel sanatçıların masal canlandırmalarında eğlenceli dakikalar geçirirken, hayal dünyalarına yepyeni renkler katacaklar. “Bırakın Oynasınlar” çocukların gelişimlerine katkı sağlayacağı gibi aynı zamanda yeni beceriler edinmelerine de zemin sağlayacak.

Komşufırın “Komşu Komşuya Yaşam Merkezi”nde kurslar ve etkinlikler 13 Nisan 2010, Salı günü itibariyle başlayacak.

Komşu Fırın
Bağdat Caddesi No:413/A Suadiye
www.komsufirin.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER