› 
 › 
hangisinegitsek.com 10.03.2010

Kuruçeşme El Beso açıldı!

El Beso Restaurant & Club, iç dekorasyonu ve lezzetli menüsü ile İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olmakta iddialı.

Cemiyet hayatının sevilen çifti Adnan & Indhira Taşpınar’ın geçtiğimiz yaz Çeşme Alaçatı’da açtığı El Beso'nun gördüğü büyük ilgiden sonra El Beso Restaurant & Club, İstanbul Boğazı'nın en gözde yerlerinden biri olan Kuruçeşme’de açıldı.

Kuruçeşme El Beso açıldı!

Dekorasyonunu, İç Mimar Aycan Ateş’in yaptığı El Beso Restaurant & Club, büyüleyici boğaz manzarası, beyaz ve dore renklerinin hâkim olduğu iç dekorasyonu ve lezzetli menüsü ile İstanbul’un en gözde mekânlarından biri olmakta iddialı.

Yalın tarzda döşenmiş iç dekorasyonu ile İstanbul boğazının büyüleyici manzarasını bir araya getiren El Beso Restaurant & Club, günün her saatinde misafirlerine keyifli anlar yaşatıyor. Sabahın ilk ışıklarında mükemmel bir kahvaltı sunan El Beso Restaurant & Club, gün içerisinde büyüleyici manzarası eşliğinde misafirlerine Akdeniz mutfağının birbirinden lezzetli tatlar ile keyifli anlar yaşatıyor. Akşam saatlerinde ise misafirlerine İstanbul boğazının ışıltılı görüntüsü karşısında romantik bir akşam yemeği için şık bir alternatif olarak öne çıkıyor.



İddialı menüsü ile misafirlerine nefis lezzetler tattırmaya ve DJ performansları ile heyecanlı geceler yaşatmaya hazır olan El Beso Restaurant & Club, kış aylarında şömineli masası ile soğuk kış günlerini sıcak bir keyfe dönüştürürken, yaz aylarında ise misafirlerine muhteşem terasında birbirinden değişik kokteyller ile açık hava keyfi yaşatıyor.


El Beso Restoran
Muallim Naci Cad. No: 64/D Kuruçeşme - İstanbul
Tel: 0 212 287 57 59 – 0 212 257 02 93


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER