› 
 › 
Pudra.com 15.01.2015

La Scarpetta Etiler'in yeni mekanı

La Scarpetta, İtalyan mutfağının en iyi yemekleriyle, zengin şarap kavı ve şehrin merkezindeki sürpriz arka bahçesiyle Etiler'in yeni gözde mekanı olmaya aday.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’deki lezzet tutkunları da İtalyan mutfağını çok seviyor. Bu nedenle hayatımıza yeni yeni İtalyan restoranlar girmeye devam ediyor. Bu mekanların en yenisiyse La Scarpetta. Etiler’de açılan La Scarpetta sadece menüsüyle değil, sunduğu ortamdan servisine ve mekandaki her detayına kadar bizlere İtalyan tecrübesi sunuyor. Restoranın mutfağı ise Torinolu iki İtalyan şefe emanet.

La Scarpetta Etiler'in yeni mekanı

la scarpetta etiler yemek mekan balikMevsiminde yetişmeyen hiçbir ürüne ve konserveye, kurutulmuş ve dondurulmuş malzemelere mutfağında yer vermeyen La Scarpetta’da yüzde 100 odunla çalışan pizza fırınından çıkan enfes pizza seçenekleri dikkat çekiyor. La Scarpetta’nın menüsünün öne çıkan lezzetleri arasında; Deniz Tarağı, Bonfile ve Trüf Mantarlı Pizza La Scarpetta, Dana Yahni Dolgulu Agnolotti, Deniz Levrekli Ravioli, Mantarlı Risotto, ana yemek olarak Ossobuco ve Deniz Levreği, tatlı olarak ise ev yapımı sorbet ve bonet yer alıyor.

la scarpetta etiler yemek mekan
La Scarpetta 1000 şaraplık kavıyla da dikkat çekiyor. Yüzde 60’ı yerli şaraptan oluşan kavda, yabancı şarapların yüzde 90’ını İtalyan şaraplar oluşturuyor. Ayrıca mekanda geniş bir kadeh seçeneği de sunuluyor.

la scarpetta etiler mekanOldukça genç ve eğitimli bir mutfak ekibine sahip olan La Scarpetta, mekanın açık alanında yer alan 'taze baharat bahçesi' ile konuklarını şehrin göbeğinde sakin, huzurlu bir arkabahçede ağırlıyor.

la scarpetta etiler mekan sarkuteriÖzellikle iş yemekleri ve toplantılar için izole masa seçenekleri de sunan La Scarpetta; dileyenlerin şarküteri menüsünden istedikleri ürünleri, istedikleri miktarda seçebildikleri geniş şarküteri reyonuyla İtalyan lezzetlerini sevenlerin evlerine de giriyor.

La Scarpetta
Adres:
Dilhayat Sokak No:16 Etiler
Tel: (0212) 263 53 53


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER