› 
 › 
Pudra.com 22.07.2013

Lacivert’in Bodrum şubesi Shelly

İstanbul’daki Lacivert Restoran'ın yazlık mekanı Shelly, Bodrum Yalıkavak Marina’da açıldı. Shelly, kabuklu deniz mahsullerinden oluşan özel menüsüyle Bodrumseverleri bekliyor.

Bodrum Yalıkavak Port’un yeni mekanı Shelly açıldı. İstanbul'daki Lacivert Restoran'ın yazlık şubesi olan Shelly, marinanın ikinci katında yer alıyor.

Lacivert’in Bodrum şubesi Shelly

Sezon boyunca 10.00 – 02.00 saatleri arası hizmet veren Shelly, deniz ürünlerinden hazırladığı özel menüleri yenilikçi bir şekilde misafirlerine sunuyor.


Lacivert’ten farklı bir konseptte oluşturulan Shelly mutfağında, kabuklu deniz mahsullerinden oluşan zengin bir menü var. Karides, midye, kalamar, ahtapot, yengeç, patates kızartması, salata ve ıstakozun yer aldığı menüden herhangi bir yemek sipariş edildiğinde, yağlı kağıtlar üzerinde servis edilen kalamardan midyeye her yemeğin yanında bol bol patates kızartması da geliyor.

Ayrıca Shelly’de zengin bir bar ve şarap menüsü de bulunuyor. Hafta sonu DJ performansı ile renklenen mekan, lezzetli yemek yemek ve keyifli vakit geçirmek isteyenleri bekliyor.

Shelly adres: Palmarina (Çökertme Cad. No:6/C) Yalıkavak-Bodrum

Telefon: 0252 385 54 87


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER