› 
 › 
pudra.com 09.03.2010

Leblon Asmalımescit'te neler var?

Leblon’un Türkiye'de başka eşi olmayan “Gurme Odası”’nda 30 çeşit peynir, 20 çeşit soğuk et ve 45 farklı şarabı tadabilirsiniz.

Tuğla örülü duvarları, tavandan sarkan çıplak ampulleri, beyaz, sarı ve açık yeşil renklerinde detayları, ahşap ağırlıklı sade dekorasyonu ve Brazilian, Latin Lounge müzikleri ile Leblon, peynir eşliğinde şarabınızı yudumlarken size sıcacık bir ambiyans sunuyor.

Leblon Asmalımescit'te neler var?
Gurme Odası


Türkiye'de eşi yok: Gurme Odası
Sıcacık atmosferi, kusursuz hizmet anlayışı ve yaratıcı mönüsüyle kısa zamanda Asmalımescit’in en çok tercih edilen mekanlarından biri haline gelen Leblon, Avrupa’daki “Marche” kültürüne farklı bir yorum getirerek sokak lezzetlerini restoranın içine taşıyor. Geçtiğimiz sezon Leblon’da büyük ilgi gören Gurme Bar, bu sezon Gurme Odası'na taşınarak daha çeşitli ürün yelpazesi ile misafirlerine yepyeni bir gurme deneyimi yaşatıyor. Gurme Bar artık Leblon’un çok özel et ve peynir çeşitlerinin tadına doyabilmeniz için tek başına bir oda haline getirilen alandan hizmet veriyor. Leblon bu sezon yeni domuz ürünleri, yöresel peynirleri ve şaraplarını denemek için sizleri gurme odasına bekliyor.

Güzel bir bahar akşamüstünü hayal edin… Güneş yeni batıyor ve siz Güney Fransa’da sokaklarda geziyorsunuz. Şenlik gibi bir pazar yeri; canınız o an güzel bir kadeh şarap istiyor, yanında da yöresel bir peynir tatmak. Biraz da crostiniler ile bir şeyler atıştırsanız, taze üzüm ve incecik dilimlenmiş değişik şarküteri çeşitleri bu güzelliklere eşlik etse…

Leblon'un Gurme Odası’nda soğuk et alternatiflerini, değişik dünya peynirlerini, şefin hazırladığı haftalık olarak değişen birbirinden leziz ekmek üstü topping'leri ve Datça'dan gelen özel zeytinyağı ile lezzetlenen bruschetta'ları tadabilirsiniz. Gurme tabağını sizler için gözünüzün önünde hazırlayan şefle sohbet edip, ürünler hakkında bilgi de alabilirsiniz. Her hafta yeni lezzetler tadabileceğiniz Gurme Odasında, Parmesanlı krakerler ve pazılı muffin ekmekleri de mutlaka denemelisiniz.



Gurme Odası


Peynir çeşitleri
Gurme Odası’nda geniş bir et ve peynir ürünleri yelpazesi bulmak mümkün. Az miktarlarda yurt dışından gelen yöresel lezzetli peynir ve et çeşitleri de Gurme Odası’nda dönemsel olarak servis ediliyor. Sürekli olarak servis edilen peynir çeşitleri arasında Manchego, Pecorino Sardo, Fontal, Provolone, Maasdam, Gouda, Edam, Füme, Gravyer, Rokfor, Emmentel, Camambert, Brie, Cheddar, Keçi peyniri, Dil peyniri, İsli peynir, Örgü peyniri, Otlu peynir, Eski kaşar ve Mozzarella yer alıyor.

Soğuk et seçeneklerinde ise füme hindi, Tavuk jambon, Dana mortadella, Hindi salam, Füme piliç, Dana füme dil, Dana but jambon, İtalyan salamı, Bresoala, Chorizo, Prosciutto parma, Milano salamı ve Biberli roastbeef bulunuyor. Gurme Odası’nda ayrıca her ay değişik sürprizler de oluyor.


Yediğin kadar öde!
Gurme Odası'nda istediğiniz peynir ve şarküteri ürünlerinden istediğiniz gramajlarda hazırlatıp, sadece sipariş verdiğiniz gramajlar kadar ücret ödüyorsunuz. Böylece 25 gram Edam peyniri yemek için 25 gram eski kaşar yemek zorunda kalmıyorsunuz. Etler için de aynı şey geçerli. Bunlara ek olarak ürünlerin yanındaki tüm sunumlar da Leblon’un ikramı: Bruschettalar, Crostiniler şefin haftalık değiştirdiği farklı lezzetli toppingler, taze üzüm salkımları, meyve kuruları, zeytin çeşitleri hep ağzınızı tatlandırmak, şarabınızı keyifle yudumlarken yüzünüzü güldürmek için...

Şaraplara gelince, mönüde bulunan tüm yerli şarapları kadeh olarak sipariş edebiliyorsunuz. Leblon'da Doluca'nın geniş yelpazeli lezzetli şaraplarını bulabileceğiniz gibi, Fransız, İtalyan ve Şili şarapları da servis ediliyor.


Leblon
Adres: General Yazgan Sokak, Tünel Geçidi İş Hanı 3/A, Asmalımescit
Telefon: (0212) 252 86 36
www.11leblon.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER