› 
 › 
pudra.com 22.01.2010

Lucca’da Gastro Tapas haftası

İspanya’nın en ünlü şeflerinden Willy Moya, 15 gün boyunca Lucca’ya özel gastronomik tapas lezzetleri sunacak!

Yeniliklerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Lucca, Executive Şef Willy Moya’nın liderliğinde, 19 Ocak’tan itibaren “Gastro Tapas Haftası”yla farklı lezzetleri müdavimlerine sunuyor.

Lucca’da Gastro Tapas haftası

İspanya’da tapasların başkenti olarak bilinen Sevilla’nın en önemli restoranlarından Poncio'nun executive şefi ve sahibi Willy Moya 15 gün boyunca “Gastro Tapas Haftası”nda birbirinden yaratıcı yemeklerini Lucca’da konukların beğenisine sunuyor. 1 seneye aşkın süredir Lucca’nın mönüsünü yaratan ve geliştiren ünlü İspanyol şef Willy Moya, her öğlen çorba ve ana yemeklerden oluşan farklı alternatiflerin ardından akşam saatlerinde her damak tadına uygun tapas çeşitleriyle tadına doyulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

19 Ocak 2010 tarihinden itibaren 15 gün boyunca İspanyol mutfağının küçük tabaklardaki büyük lezzetleri olan tapasları tatmak için Lucca’ya mutlaka uğrayın…

Lucca hakkında…
Lucca Modern bir cafe- bistro – bar’dır. Yabancı şefi Willy Moya’nın kontrolünde sürekli kendini yenileyen mutfağı ve renkli küçük tabakları, Satsumalı Vodka gibi yaratıcı kokteylleri, eğlenceli haftasonları ve brunchları, günün her saati hareketli ortamı ile tanınır. Uluslararası basında da çok sık yer alan, Bebek'te 2004 yılında küçük modern bir cafe-bistro-bar olarak açılan Lucca, kısa zamanda ve gecen yıllarda medya, sanat ve iş dünyasının vazgeçilmez buluşma noktası oldu. Ödüllü kokteylleri, iyi yemekleri, güzel servisi ve eğlenceli ortamı ile 5 yıldır Bebeğin gözde Bistro Cafesi popülerliğini koruyor. Wallpaper’ın 2009 İstanbul dergisi tarafından "Bebek’teki hareketliliği başlatan, kendi kulvarının / alanının tartışmasız lideri " olarak bahsedilen Lucca, her gün saat 10.00 – gece 02.00 arası açık.

Lucca
Adres: Cevdetpaşa Cad. No:51/A Bebek
Tel: 0212 - 257 12 55
Web: www.luccastyle.com



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER