› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.03.2014

Mehmet Gürs'ün yeni İtalyan restoranı Trattoria Enzo

Yerel malzemelerle hazırlanan lezzetlerin servis edildiği Trattoria Enzo, şef Mehmet Gürs'ün en yeni restoranı. İtalyan mutfağı sevenler için istikamet Akasya Acıbadem olacak görünüyor.

Türkiye’de gastronomi sektörüne öncülük eden İstanbul Yiyecek İçecek Grubu, yeni bir restoran açtı. Özel olarak üretilen günlük taze makarnaları, ızgarada ve odun fırınında hazırlanan pizza çeşitleri, özel şarapları ve güçlü kalite/fiyat dengesiyle ciddi bir fark yaratacak “Trattoria Enzo”, İstanbul’un en yeni AVM’si Akasya Acıbadem’de açıldı.

Mehmet Gürs'ün yeni İtalyan restoranı Trattoria Enzo


Mikla, numnum gibi öncü markaları yaratan İstanbul Yiyecek İçecek Grubu’nun kurucusu Mehmet Gürs, yeni restoranı “Trattoria Enzo”da lezzetli İtalyan ev yemekleri servis ediyor.

Restoranda günlük el yapımı taze makarnalar, doğru mayalanmış hamur ile ızgara ve odun fırınında hazırlanan pizza çeşitleri, ithal ham madde ile kurgulanmadan ‘halen yaşayan’ taze ürünlerle yaratılan tabaklar ve özel sofra şarapları sunulacak. Yerel malzemelerle hazırlanan lezzetler ve gerçek bir İtalyan restoranını yansıtan şık ve rahat dekorasyonu ile farklılaşan Trattoria Enzo, ailecek gidilebilecek, kaliteli yemeği uygun fiyatla buluşturacak bir mekan.



























İstanbul Yiyecek İçecek Grubu’ndan üç yeni konsept
Mutfağından mekan tasarımına kadar yarattığı konseptler ile müşterilerine farklı ve yenilikçi deneyimler sunmaya devam eden İstanbul Yiyecek İçecek Grubu, 2014 yılının ilk çeyreğinde, üç yepyeni konsept açarak Mikla ve numnum’ların yanında güçlü İtalyan aile lokantası “Trattoria Enzo”, “iyi yemek ye kendini iyi hisset” sloganı altında iyi ve hızlı yemek üzerine kurgulanmış yeni “Fresh Casual” konsepti “Terra Kitchen” ve çekirdeğinden kavurma yöntemine ve sunumuna kadar kalitede en yüksek çıtayı oturtacak kahve barları “Kronotrop” ile, Türkiye yiyecek içecek dünyasının kalite çıtasını yukarı çekmeye devam ediyor.

Trattoria Enzo
Adres: Çeçen Sok. Akasya Acıbadem Kat:3 No:525 Acıbadem-İstanbul
Telefon:
0216 510 68 90
www.trattoriaenzo.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER