› 
 › 
pukkaliving.com 13.01.2010

Mimolett İstanbul açıldı!

Sıraselviler’de açılan Mimolett, Akdeniz lezzetleri içeren rafine menüsü ve enfes Boğaz manzarasıyla çok konuşulacak.




Günlerden Çarşamba, içinizdeki kuş şakımaya başladı bile! Akşama romantik birşeyler… Kızlarla şarap ve peynir ziyafeti… Bizim çocuklarla biraz iş güç biraz hayat memat konuşmaları… Ama yeni olsun, ama trendy olsun, ama bizi şaşırtsın istekleri. Bir bilene sorunca cevap hemen geldi; Mimolett Restaurant Bar Sıraselviler’de açıldı!

Yıllarca Amerika’da ve Avrupa’nın Michelin yıldızlı restoranlarında Gordon Ramsey, Joel Robuchon gibi ünlü şeflerle çalışan Murat Bozok sonunda yurda döndü ve kendine Türkiye’de Michelin standartlarında bir restoran açtı. Sıraselviler’deki Kayra Akademi’nin binasında açılan Mimolett, Akdeniz lezzetleri içeren rafine menüsü, 400’den fazla şarap çeşidi ve şaraba eşlik eden enfes Boğaz manzarasıyla birlikte hem çok konuşulacak hem de bol bol ziyaret edilecek gibi gözüküyor.

Gidenler, beğenenler 600’den fazla hayranı olan Facebook sayfasına hemen üye oluyor, son gelişmeler Twitter‘dan takip ediliyor, rotalar Mimolett’e çeviriliyor. “Gastronomik tadım menüsü” tamlamasını okumak bile midenizi cezbettiyse Çarşamba günü şakıyan kuşun yeni adresi belli olmuş demektir!

Selin Erkök
pukkaliving.com

Mimolett Restaurant Bar
Sıraselviler Caddesi No: 55/A
Cihangir İstanbul
Tel: 212 245 98 58


Etiket: Mimolett
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER