› 
 › 
01.08.2017

Müzik dolu bir yaz The Populist'te

The Populist, ağustos ayı boyunca DJ performanslarıyla müzik ve eğlencenin nabzını tutmaya devam ediyor. Mekan ve etkinlik detayları Pudra.com' da.

Şehrin en popüler buluşma noktalarından biri olan The Populist, Bomontiada’nın ruhunu yansıtan mimarisi ve keyifli ambiyansıyla her ay olduğu gibi ağustos ayında da müzik ve eğlencenin değişmez adresi oluyor.

Müzik dolu bir yaz The Populist’te

The Populist, imza lezzetlerine eşlik eden ve mekanla özdeşleşen DJ performanslarının damga vuracağı müzik dolu yaz akşamları için sizi Bomontiada’ya bekliyor.
Farklı tarzlarıyla kendilerine has dinleyici kitlesine sahip DJ Mr. Murdoc, DJ Levent Şen ve DJ Cihan Saldıran’ın yanı sıra DJ Style-ist ve DJ Murat Öztürk gibi yeni isimler de ağustos ayında performansları ile The Populist misafirlerini müziğe doyuracak.
 
h
  
Ağustos ayında The Populist’te
 
5 Ağustos Cumartesi DJ Cihan Saldıran - Disco Funk Rock
12 Ağustos Cumartesi DJ Murat Öztürk New Wave-80s & 90s Pop Rock
19 Ağustos Cumartesi DJ Levent Şen-Indie Rock & Indie Pop & Pop Rock
26 Ağustos Cumartesi DJ Style-ist-Edit Funk MashUp
Her Çarşamba, Perşembe ve Cuma akşamları DJ Mr. Murdoc - Soft Rock
 
The Populist Hakkında 
k
k
Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda kapılarını açan, biradan yemeğe, müzikten özel etkinliklere şehrin tüm craft tatlarını barındıran The Populist, kalıpları yıkan konsepti ve mekân tasarımıyla şehrin eğlence ihtiyaçlarına farklı seçenekler sunuyor. Özenle seçilmiş taze bira çeşitleri, alışılmışın dışında tasarlanmış özel dekorasyonu ve zengin menüsü ile The Populist farklılığını ortaya koyuyor.


Kendine özgü tarzı ve tarihi bira fabrikasının mirasını yeni bir döneme taşıyan anlayışı ile şehrin beklentilerine cevap veren The Populist'in konsept tasarımı, İspanya'nın ödüllü tasarım ofisi LAGRANJA imzası taşıyor. Toplam 1000 m2 alana kurulu The Populist, her iki katında da özgün konsepti ve dekorasyonu ile misafirlerine farklı tarzları deneyimleyebilme imkanı sunuyor.

THE POPULIST
Birahane Sokak No:1/D’de!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER