› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.02.2012

Nar Gourmet'nin ilk mağazası İstinye Park'ta!

Anadolu'nun en özel tatlarını bulup sofralara taşıyan Nar Gourmet'nin ilk mağazası İstinye Park'ta açıldı.

Anadolu’nun doğal ve yöresel lezzetlerini butik üretim anlayışıyla sofralara taşıyan Nar Gourmet bugüne kadar ürünlerini seçkin marketlerde satışa sunuyordu. İlk mağazasını İstanbul İstinyePark’ta açarak şimdi daha kolay ulaşılabilir oldu.

Nar Gourmet'in ilk mağazası İstinye Park'ta!

Mağazada zengin zeytinyağı koleksiyonu ve geleneksel tariflerle hazırlanan reçel ve marmelatların yanı sıra; organik sirkeler, organik ekşiler, organik pekmezler, organik baharatlar, organik çaylar, sabun, fındık ve fıstık yağı, bal, Türk lokumu ve akide şekerleri satışa sunuluyor. Ayrıca, zeytin ağacından yapılan ürünler, dekoratif gümüş objeler, tekstil, seramik ve cam ürünleriyle lezzet kitapları da var.

Pudra.com editörlerinin favori listesi oldukça uzun: Nefis bir aromaya sahip Tek Bahçe zeytinyağı ile bergamut ve portakal çeşnili zeytinyağlarını mutlaka tadın. Siz de bizim gibi müdavimi olacaksınız. Osmanlı çileği reçeli zaten sadece Nar Gourmet'ye var. O kadar nefis bir reçel ki, tatlı yemiyorum diyenlerin bile favorisi olacağından eminiz. Karadut reçeli de sanki o an dalından kopartmış karadut yiyormuşsunuz gibi hissettiriyor insana. İlk defa İstinyePark'taki mağazada lezzetseverlerle buluşan ayva jölesi (murabba) olağanüstü bir tat. Oturup bir kavanozu yememek için kendimizi zor tuttuk.

İstinyePark mağazasının açılışıyla birlikte satışa sunulan başka ürünler de var: limon ekşisi ve nar sirkesi bizi kendimizden geçirdi. Sirke ilginç bir konu. Nar Gourmet'nin sirke koleksiyonunun hızla artıyor olması bizi çok mutlu ediyor.

Bir de çaylar var ki, onlar da organik. İlk defa bu mağazada rafa çıkartıldı. Gittikçe genişleyeceğini öğrenmek mutluluğumuza mutluluk kattı.

Bütün bu lezzetlerin dışında bir ürün daha var favori listemize giren, onu da yazmadan geçmeyelim. Uzunca zamandır İstanbul'da bu kadar güzeline rastlamamıştık. Küçük cam çaydanlıklardan bahsediyoruz. Üfleme camdan yapılan bu teapot'ları çok sevdik. (küçük 40 TL, büyük 50 TL)

Artık bir klasik olan zeytinyağları setleri lezzet düşkünleri için çok güzel bir hediye olabilir. Üç çeşidi var: Akdeniz Seti (bergamot, mandalina, limon, portakal); Biber ve Sarımsak Seti (acı Kırmızı biber, sarımsak, yeşil biber, kırmızı biber) ve Baharat Seti (fesleğen, biberiye, defne yaprağı, kekik).

En iyisi, kendiniz için, eşiniz dostunuz için, lezzet düşkünü arkadaşlarınız için İstinyePark'a, Nar Gourmet'ye gidin. Öyle bir 10 dakikada alır çıkarım demeyin sakın. Her şeyin tek tek tadına bakın. Hikayelerini dinleyin. Anadolu'nun her yerinde geleneksel usulde üretim yapan çiftçilere saygınızı yollayın. Bütün bu lezzetleri araştırıp bulup, en doğal halleriyle bize sunan Nar Gourmet ekibine teşekkürlerinizi sunun. Bizden de selam söyleyin.

Nar Gourmet
İstinyePark Pazar Yeri
Tel: 0212 345 54 45


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER