› 
 › 
pudra.com 29.06.2010

Nişantaşı'nda Meksika lezzeti: Ranchero

Anadolu yakasının en meşhur Meksika lokantası artık Avrupa yakasıyla da lezzetlerini paylaşacak. Ranchero Nişantaşı Milli Reasürans'ta açıldı!

'Meksika yerlisi' Ranchero, 2005 yılından bu yana misafirlerini ağırladığı Bağdat Caddesi’nden sonra Avrupa Yakası’ndaki ilk şubesini Nişantaşı Reasürans Çarşısı’nda açtı…

Nişantaşı'nda Meksika lezzeti: Ranchero

Meksika’nın renkli lezzetlerini İstanbul’a taşıyan ve “Gerçek Meksikalıların elinden çıkan gerçek Meksika lezzetleri” sloganıyla 2005 yılından beri Bağdat Caddesi’nde hizmet veren Ranchero Restaurant, Anadolu Yakası’nın ardından Avrupa Yakası’ndaki ilk şubesini Reasürans Çarşısı’nda hizmete açtı. Sahip olduğu eşsiz ambiyansı ve sunduğu orjinal mönüleriyle Meksika esintilerini Nişantaşı’na getiren Ranchero; iş arasında keyifli bir öğle yemeği ile gününe lezzet katmak isteyenlerin, sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir akşam yemeği planlayanların, margarita tutkunlarının ve gerçek Meksika tatlarını denemek isteyenlerin ilk adresi olacak.



Baştan aşağı Meksikalı!

Rıza Tanyeri & Patricia Gonzalez Tanyeri çiftinin, çocukları Fatih ve Faruk Gonzalez Tanyeri ile birlikte işlettiği Ranchero, Meksika’nın binlerce yıllık yerel lezzetlerini aynı orjinallikte sunuyor. Kapısından girdiğiniz andan itibaren bu sıcak Latin Amerika ülkesinin havasını soluyabileceğiniz Ranchero’da, tuzluk ve baharatlıklardan peçeteliklere, kaktüs figürlü margarita bardaklarından volkanik taş ve boğa figürlü özel tabaklara kadar pek çok malzeme de Meksika’dan getiriliyor. Bu özel mekanın dekorasyonunda ise, ailenin iç mimar olan kızları Nilüfer Gonzalez Tanyeri’nin imzası bulunuyor.

Ranchero spesiyallerinden Molcajete, Meksika’dan getirtilen volkanik taşta pişirilerek servis ediliyor!

Özellikle kendi adını taşıyan patentli sosuyla hazırlanan spesiyallerinde iddialı olan Ranchero’nun, Nişantaşı’ndaki yeni yerinde adından en çok söz ettirmesi beklenen lezzetlerinin başında, volkanik taş içerisinde pişirilip servis edilen Molcajete geliyor. Molcajete’nin yanı sıra yine Meksika’dan getirilen boğa figürlü özel bir tabakta servis edilen Tampiquena ve mekanın en çok tercih edilen lezzetlerinden birisi olan Taco Burger de Ranchero’nun diğer spesiyalleri arasında yer alıyor.



Çorbalardan aperatiflere, salata çeşitlerinden tatlılara kadar en özgün lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunan Ranchero’da, vejeteryanlar için de birbirinden lezzetli mönü alternatifleri bulunuyor. Yemekleri kadar, zengin bir içecek mönüsü de olan Ranchero’nun, mevsim meyveleriyle hazırlanan özel kokteylleri ve kaktüs figürlü özel bardaklarda sunulan margaritaları eşliğinde dostlarınızla sohbet edip, hoşça vakit geçirebilirsiniz.



65 kişi kapasiteli Ranchero Nişantaşı, hafta içi her gün öğlen 12.00’den gece 01.00’e kadar, Cumartesileri 12.00 - 02.00, Pazar günleri ise 12.00 - 24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.


Nişantaşı Ranchero
Maçka Cad. No:35-A Reasürans Çarşısı
Dükkan No:53 / Nişantaşı
Tel: (0212) 219 85 50
www.ranchero.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER