› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.11.2013

Nu Pera'ya taze kan: Pop

Panoramik manzarası ve leziz kokteylleriyle Tepebaşı'ndaki favori mekanlarımız arasında yer alan Nu Pera'nın içinde açılan Pop, hafta içi eğlenmeyi ve özgürce dans etmeyi sevenlerin yeni gözdesi olacak.

Beyoğlu, İstiklal Caddesi’nin turistlere teslim olduğu şu günlerde son kalelerimizi ısrarla korumaya devam ediyoruz. Neredeyse kalabalıktan gizlendiğini düşündüğümüz Nu Pera, duvarla kamufle edilmiş kapısını araladığımızda, adeta gizli kalmış bir cennete gelmiş hissi uyandırıyor.

Nu Pera'ya taze kan: Pop

Olağanüstü manzarası, lezzetli kokteylleri ve müzikleriyle yıllardır İstanbul'un en iyi eğlence mekanlarından olan Nu Pera, artık yeni bir mekana ev sahipliği yapıyor.

İstanbul eğlence hayatının en gözde isimlerinden Tolga Sezgin ve Lastik Papuç'un yaratıcısı Can Soylu’nun ortaklığında 14 Kasım 2013 tarihinde kapılarını açan Pop; çarşamba, cuma ve cumartesi günleri hizmet veriyor.

Artık eğlenmek için hafta sonunu beklememize gerek kalmadı. Pop; 80’ler, 90’lar ve 2000’lerin unutulmaz müziklerini dirilterek bizi o günlere götürüyor.

Adres: Meşrutiyet Cad. No:67 Tepebaşı-Beyoğlu-İstanbul
Telefon: (0212) 245 6070


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER