› 
 › 
timeoutistanbul.com 21.01.2011

Nupera Restaurant'ın yerinde 67 açıldı!

Uluslararası mutfakların rafine lezzetlerini Türk mutfağı ile birleştiren 67, dekorasyonu, menüsü ve eğlencesi ile Nupera çizgilerini taşıyor.

Nupera’nın sezona hazırladığı iki mekândan biri 67. Nupera Restaurant’ın yerinde açıldı. Moreish ile ilk tanışmamızda bizi müptelası eden tatların yaratıcısı Esra Muslu, 67'nin menüsünü Moreish ve geçtiğimiz yaz boyunca şefliğini üstlendiği Nuteras menüsünü bir araya getirerek, başka bir deyişle uluslararası mutfağı Türk lezzetleriyle buluşturarak oluşturdu. Renkli ışıkları, taş örülü beyaz duvarları, beyaz ağırlıklı dekorasyonu ve birbirinden değişik masalarıyla, içeri girdiğiniz anda sizi ayrı bir havaya sokan, keyif veren; en romantik yemeğinizi, en çılgın eğlencenizi, en içten kahkahanızı aynı ortamda yaşayabileceğiniz türden özgür bir ortamı var. Ortamı bir başkasıyla birlikte yaşamakta hiçbir endişeniz olmasa da söz konusu yemekler olunca biraz problem çıkabilir. Kimi tabaklarda öyle bir lezzet bekliyor ki sizi, romantik bir yemekte başınıza iş açabilir.

Nupera Restaurant'ın yerinde 67 açıldı!

67’nin spesiyali: Kokteyl 67
Başlangıçlarda yerelması-rokfor, somon-votka, nohut pastırma, foie gras-ayva, deniz tarağı-börülce gibi sıkı ikililer var. Ana yemeklerde de pirinç-mantar, kereviz-hellim, kuzu pirzola-patates gibi kombinasyonlarla karşılaşıyorsunuz. Balkabaklı bacon’lı pizza ve kağıtta pişirilen fener balığı (fener-elma; yeşil elmalı lahana salatasıyla servis ediliyor) menünün aslarından, mutlaka tadına bakmalısınız. 67’nin tatlıları ve ekmekleri grubun bir diğer işletmesi olan Backyard’da günlük hazırlanıyor. Hafta sonu eğlencesinden de eksik kalmıyorsunuz. Barı oldukça donanımlı. 67’nin spesiyali rom, fesleğen, taze elma suyu ve elma likörüyle hazırlanan kokteyli 67. Mango martini frozen, spritzer, cin martini, satsuma daiquiri, lynchburg lemonade, sparkling ve daha birçok sıkı alternatifiniz olduğunuzu da aklınızda tutun. Kokteyl sarhoşu olmamak, karıştırmamak elde değil. Eğlence tam gaz devam ediyor Nupera’da. Yepyeni lezzetleri de cabası.



67
Tel: (0212) 245 60 70
Adres: Meşrutiyet Caddesi 67, Beyoğlu


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER