› 
 › 
istanbul.com 30.12.2009

Otellerin yeni yıl programları

İstanbul'un en seçkin otellerinin yılbaşı menü ve programlarını sizin için derledik.

İstanbul'un en seçkin otellerinin yılbaşı menü ve programlarının hepsini burada bulabilirsiniz. 31 Aralık gecesi içkili sazlı sözlü yemeklerden DJ müziği eşliğinde dünya mutfakları seçkilerine kadar yok yok...

Otellerin yeni yıl programları


2010’UN EN ŞANSLI ADRESİ; MIDTOWN HOTEL
Midtown Hotel, yılbaşı rezervasyonu yaptıran konuklarına, birbirinden güzel hediyelerle sürpriz yapıyor. Yılbaşı gecesi canlı müzik eşliğinde balo yemeği ve çekiliş ile iki farklı ülkede 2 gecelik tatil kazanma fırsatı. İspanya Hotel Barcelona Princess ya da Portekiz Dom Pedro Hotel’de oda+kahvaltı dahil konaklama şansını kaçırmayın. Midtown Hotel'de rezervasyonunuzu şimdi yaptırın, 2010’a şanslı girin!

Yılbaşı menüsü Lobi Bar’da:
Hoş geldin kokteyli ile birlikte; kuruyemiş, cips, krudite, yeşil zeytin ikramı, peynir çeşitleri

Midtown Resturant'da
Gourmandise meze tabağı, Somon füme, suşi, hindi füme, şişte karides, beyaz peynir, domates, salatalık, cevizli tulum peyniri, dil füme, fava, kayısılı lahana dolması, tarteletli çerkez tavuğu, kıymalı krep rulo pane krem peynirli havuç sosu eşliğinde, limon sorbe, narlı mevsim salata zeytinyağı limon sosu ile geleneksel kestaneli hindi rulo, iç pilav ile sebze buketi ile kabak dolgulu ayva tatlısı, fıstıklı kaymak ve karamelli ceviz eşliğinde, çay / kahve ve pötifur, limitsiz yerli içki
gece çorba faslı, açık büfeden seçmeli; meşhur işkembe, mercimek ve domates çorbaları özel garnitürleri ile...
Yılbaşı özel gecesi için 2 kişilik paket fiyat KDV dahil 550 Euro.
Tel: 361 67 67



SİBEL CAN YILBAŞINDA WOW İSTANBUL'DA
WOW Istanbul Hotel & Convention Center, 2010'u Sibel Can ile karşılıyor. Türk müziğinin güçlü sesi Sibel Can'ın sahne alacağı görkemli balo salonunda yapılacak 2010 yılbaşı programında konuklar müzik ziyafeti yanında, göz kamaştırıcı bir ihtişam ile doyasıya eğlencenin buluşmasına tanıklık edecek. Yılbaşı kokteyli ile başlayacak programda ayrıca Orkestra Vals ve Nehir sahne alacak, gece oryantal ve DJ müzik ile devam edecek.

Özel yılbaşı mönüsünü; 12 çeşit birbirinden leziz meze tabağı, yufka kasesinde krema ve pesto soso ile tatlandırılmış sebzeli Tortellini Verdura, Yeni Yıl Gurme Hindi Dolması ve Çikolatalı&Kestaneli Parfe oluşturacak.

Çocuklara özel parti
WOW Istanbul Hotels & Convention Center'da çocuklarda yeni yılı kendileri için ayrı bir salonda hazırlanan parti ile kutlayacaklar. Animasyon, top havuzu, canlı langırt, gibi birçok eğlence yanında çocukların en favori yemeklerinden oluşan mönü ile küçük konuklarda 2010'a WOW Istanbul'da eğlenerek girecekler.

350 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan gala gecesine katılacak konuklar için; kusursuz hizmet anlayışı ve konforun adresleri WOW Istanbul Hotel ve WOW Airport Hotel'de özel fiyatlarla konaklama imkanı sağlanıyor. 2010'un ilk sabahı zengin açık büfesi ile bruch'ın keyfi de konukların yeni yıl programına renk katacak. Tek ödeme yanında kredi kartına taksit avantajının da sağlandığı yılbaşı programı ile ilgili 0 212 468 30 01 - 02 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir ve rezervasyon yapılabilir.



HOLIDAY INN İSTANBUL AİRPORT'TA FERHAT GÖÇER
Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, zengin mutfağı ve maksimum eğlence anlayışıyla yılbaşı eğlencesinde farklılığını ortaya koyuyor. Türk pop müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer'in muhteşem performansı ile konuklarına farklı ve keyifli bir yılbaşı gecesi sunmaya hazırlanan Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek yılbaşı programı ile yeni yıla eğlenerek girmek isteyenleri bekliyor.

Eşsiz yılbaşı menüsü ve limitsiz yerli içki servisinden oluşan 2010 yılbaşı yemeğinde zengin lezzetleri tadabilirsiniz. Holiday Inn Istanbul Airport Hotel'in Turkuaz salonu'nda, aileniz ve dostlarınızla, Ferhat Göçer'in muhteşem performansı eşliğinde, unutamayacağınız bir yılbaşı sizleri bekliyor. Eğer çocuklarım ne olacak diye düşünüyorsanız hiç merak etmeyin uzman eğitmenler tarafından özel olarak ağırlanacak olan çocuklarınızı dilerseniz balo salonuna yerleştirilen ekrandan takip edebilirsiniz.

Yılbaşının vazgeçilmez eğlencesi çekilişi unutmayan Holiday Inn Istanbul Airport Hotel birbirinden değerli hediyelerinin yanı sıra bir şanslıyı da Bodrum'da bulunan Aegean Dream Resort'da 1 haftalik tatil hediye ediyor.

"Yılbaşı Galası" kişi başı eşsiz yılbaşı menüsü ve limitsiz yerli içki ve organizasyon sonrası çorba servisi, KDV dahil 249 TL ile 299 TL arasında değişen fiyatlarla. Aynı zamanda, 31 Aralık gecesi otelde konaklamak isteyenler için, "konaklama ve brunch KDV dahil kisi başı 100 TL ". 2010 yılına neşeli ve keyifli bir başlangıç için Holiday Inn Istanbul Airport Hotel'e davetlisiniz.



POLAT RENAİSSANCE'DE MERHABA 2010
Polat Renaissance İstanbul Hotel bu özel geceyi, her şeyin kusursuzca düzenlendiği organizasyonlarla kutlamaya şimdiden hazır...

Daphne Restaurant& Grill’de
Topkapı Orkestrası, yerli yabancı unutulmayan melodiler latin müziği, pop ve rock eşliğinde size mükemmel saatler yaşattıktan sonra, Oryantal’ in kıvrak dansı ve ezgileri ile eğlencenizi unutulmaz kılacaksınız. Fiyat :250 Tl, Özel Yılbaşı Büfesi, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Marmara Balık Lokantası’nda
Hakan Yiğit ve Grubu’nun yerli yabancı popüler parçaları ve sevilen programları ile eğlendikten sonra, oryantal eşliğinde coşacaksınız. Fiyat : 225 Tl, Özel Yılbaşı Mönüsü, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Bierstube’de
Uluslarası mutfakların en güzel örneklerinin tadına bakarken, Berna Duo’nun keyifli müzikleri ve oryantal’ in coşkulu dansı eşliğinde gece boyunca eğlencenin keyfine varacaksınız. Fiyat : 200 Tl, Özel Yılbaşı Büfesi, KDV ve limitsiz yerli içki dahil.

Champions’da
Yeni Yılı farklı bri atmosferde lkarşılamak isteyenler için güçlü performansı ile DJ Kadiri yerli ve yabancı en popüler parçaları çalacak. Fiyat : 60 Tl, İki adet yerli içki ve KDV dahil.
Adres: Sahil Caddesi No:2 34149 Yeşilköy
Tel: 0212 414 19 30 -31




A'JIA'DA ELEGAN YILBAŞI
Anadolu Yakası'nda deniz kenarında yer alan A'jia Hotel'in restoranında yılbaşı gecesi 6 çeşitli set menü hazırlanacak. Kalkan balığı filetosu, Süt danası rulosu, Mavi yengeç sufle, menüden birkaç lezzet... Limitsiz yerli içki haricinde 1 kadeh köpüklü şarap ve countdown shot servisi de var. Gece 02.00 ise çorba saati... Sürpriz çekilişlerle hediyekerin de verileceği gecenin fiyatı ise kişi başı KDV dahil 250 TL.

Yılbaşı menüsü:
Amuse Bouche
Kişniş ve karidesli yerelması çorbası
Mavi yengeç sufle, somon yumurtası ve avokadolu gremolata ile
Kaz ciğerli ve ayvalı baklava böreği; ballı balsamik sos ile
Nane ve Şampanyalı nar sorbe
Süt danası rulosu; kestane püresi, porcini mantarı ve yabanmesini sos
Kalkan balığı filetosu; kuşkonmaz ve zencefilli mandalina emulsiyon
Mozzarella ve fesleğenli panna cotta, ılık ayva tatin ve amber çiçeği dondurması
Petit Fours
Rezervasyon: 0216 413 93 53



CONRAD İSTANBUL'DA YILBAŞI
Conrad İstanbul’da 2010 merhaba derken eğlenceli bir gece geçirmeye ne dersiniz? Conrad İstanbul, 2010 yılına ihtişamlı balo salonunda benzersiz yeni yıl kutlaması ile merhaba diyor. Balo salonunda 20.30’da başlayacak açık büfe yılbaşı yemeği ile Conrad İstanbul, kişi başı 250 TL’ye canlı müzik performansı eşliğinde eğlence ve sınırsız içki seçeneği sunuyor. Arzu eden misafirler, balo salonunda yemek sonrası 22.30’da başlayacak olan yılbaşı eğlencesine, 2 yerli içki eşliğinde kişi başı 110 TL’ye katılıyor. Conrad İstanbul’da alternatif bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyenler, Boğaz’ın nefes kesen manzarası ve canlı DJ performansları eşliğinde otelin 14. katında bulunan Summit Bar’ı tercih ediyor. Bir kokteyl ile birlikte lüks kanepelerin ve gece yarısından sonra çorba servisinin yapılacağı yılbaşı gecesinde Summit’in giriş ücreti kişi başı 125 TL. 1 Ocak 2010 sabahı ise yılın ilk kahvaltısını Conrad İstanbul’da geçirmek isteyen misafirlerimize çay, kahve ve meyve suları dahil zengin yılbaşı kahvaltısı kişi başı 45 TL.

15 Aralık’a dek yapacağınız erken rezervasyonlarınızda, Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’un farklı mekanlarında uygulanacak, %10 indirim seçenekleri için hemen arayın! Hilton Worlwide Istanbul Otelleri’nde yeni yıl coşkusunu yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtın!
Conrad İstanbul: 0 212 227 30 00



HİLTON'DA 2010
Hilton İstanbul 2009’a veda ederken, yeni yılı eşsiz lezzetlerle karşılamaya ne dersiniz? “Bir İstanbul klasiği” Hilton İstanbul; 9. kattaki nefes kesen Boğaz manzarasına hakim mekanı The Roof Restaurant & Bar’da, misafirlerini leziz kanepeler ve şampanya kokteyli eşliğinde karşılıyor. Şef Andreas Scheuregger’ın hazırladığı özel yılbaşı mönüsünü limitsiz yerli içki ve şaraplarla tadarken, canlı müzik eşliğinde kişi başı 325 TL’ye muhteşem bir yılbaşı gecesi geçireceksiniz.

Keyifli Boğaz manzarası eşliğinde Bosphorus Terrace Restaurant’da ise Türk ve Dünya mutfakların açık büfe lezzetlerini kişi başı 235 TL’ye limitsiz yerli içecekler ve canlı müzik eşliğinde tadabileceksiniz. Ayrıca 2010’un ilk gününde kişi başı 80 TL’ye canlı müzik eşliğinde keyifli bir Brunch ’a sizleri bekliyoruz!
Hilton İstanbul: 0212 315 6000



THE RITZ-CARLTON'DA KEYİFLİ YILLAR
Çintemani Restaurant, Laveda Spa ve Lobby Lounge gibi alternatiflerle The Ritz-Carlton, İstanbul, yeni yıl için özel hediye sertifikaları sunuyor. Yeni yıl için sevdiklerine farklı ve özel bir hediye seçmek isteyenler The Ritz-Carlton, İstanbul’un ayrıcalıklı dünyasını tercih edebilirler. İstanbul’un tarihi yapısı ve zengin kültürel dokusunun merkezinde bulunan The Ritz-Carlton, İstanbul, yeni yıl için sıra dışı hediye sertifikaları sunuyor. Çintemani Restaurant’ta, Laveda Spa’da ya da Lobby Lounge’da farklı ve özel hediye alternatifleriyle The Ritz-Carlton, İstanbul keyifli seçenekler sunuyor.

Ali Ronay’ın eşsiz lezzetleriyle donatılmış Çintemani Restaurant’ta romantik bir akşam yemeği ya da Lobby Lounge’da bir akşamüzeri çay seremonisi, lezzet tutkunu sevdikleri için yeni yıl armağanı arayanların en büyük kurtarıcısı. Bu eşsiz lezzetler The Ritz-Carlton, İstanbul’un şık hediye sertifikaları ile sıra dışı armağanlara dönüşüyor.

Sevdiklerine şehrin karmaşasından uzak keyifli bir haftasonu armağan etmek isteyenler için, Laveda Spa’da alınacak masaj ve bakımlarla zenginleştirilmiş haftasonu konaklama paketleri de cazip bir hediye alternatifi oluyor. Conde Nast Traveller dergisinin gerçekleştirdiği “Okuyucu Ödülleri” değerlendirmesinde “En İyi İş Oteli” seçilerek dünyanın pek çok seçkin ve lüks otelini geride bırakan The Ritz-Carlton, İstanbul’un ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanan konuklar, yeni yıla daha zinde ve yenilenmiş olarak giriyorlar.

Yeni yıl yeni bir yaşı da beraberinde getirirken Laveda Spa'nın birbirinden ayrıcalıklı bakımları ise “gençliği” armağan edebilir. Bu sayede yeni yıla tazelenmiş bir ciltle, Laveda Spa’nın “şımartan” bakımları eşliğinde girilebilir. Hamam terapileri, sayısız masaj, yüz ve vücut bakımlarının yanı sıra yeni jenerasyon egzersiz sistemleri Kinesis ve Gravity ile kişiselleştirilmiş egzersiz programları ve üyelik paketleri... Her biri The Ritz-Carlton, İstanbul’un sıra dışı bir yeni yıl armağanı alternatifi.
Ayrıntılı bilgi için telefon: 0212 334 44 44



MARRIOTT HOTEL'DE YILBAŞI
Canlı müzik ve muhteşem bir akşam yemeği eşliğinde güzel bir başlangıç yapmak isteyenlerin adresi. Anadolu yakasının ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Istanbul Marriott Hotel Asia, 2010 yılına sevdikleriyle birlikte canlı müzik ve muhteşem bir akşam yemeği eşliğinde güzel bir başlangıç yapmak isteyenlerin adresi. Yeni yılı Anadolu yakasında karşılamayı planlayanlar için, Orange Southern Mediterranean Grill Restoran’da, çağdaş Türk ve Dünya mutfağının birbirinden eşsiz lezzetlerinden oluşan özel yılbaşı mönüsüyle unutamayacakları bir yılbaşı gecesi bekliyor.

Mum ışığında özenle hazırlanmış romantik bir akşam yemeği ve eğlencenin ardından geceyi beş yıldız konforunda tamamlayacağınız ve 2010 yılının ilk sabahına Marriott Hotel Asia' da merhaba diyebileceğiniz Deluxe odada, iki kişilik brunch keyfi dahil konaklama fiyatı 119 Euro.

Yeni yıla kral dairesinde Marmara Denizi ve Prenses adaları manzarası karşısında krallara layık bir konaklama keyfi ise KDV hariç 700 Euro. Konaklama keyfi dahilinde misafirler gün içinde Executive Lounge' dan, Palestra Fitness' dan, kapalı havuz, buhar banyosu ve saunadan ücretsiz olarak faydalanılabilecek. Ayrıca misafirlerin istekleri doğrultusunda yılbaşı gecesine özel misafirlere her konuda yardımcı olmak üzere “Red Coat” servisi (servis görevlileri) hizmet verecektir.

İstanbul Marriott Hotel Asia, yeni yıla evinde yılbaşı partisi yapmak isteyenleri de unutmuyor. Yılbaşı ev partilerinin vazgeçilmezi “Paket Hindi Servisi” iç pilav, kestane, Brüksel lahana ve özel sos eşliğinde 235 TL. Paket hindi alanlara ise “Yorkshire Yılbaşı Keki” de yeni yıl hediyesi. Detaylı bilgi ve rezervasyonlarınız için 0216 570 00 00'ı arayabilirsiniz.



2010'A RICHMOND'DA BAŞLAYIN
Richmond Nua Wellness-Spa yılbaşı gecesi ve hafta sonunu birleştirmek isteyenler için reddedemeyeceğiniz bir program sunuyor. Özel yılbaşı menüsü ve Orkestra Vals’in müzikleri eşliğinde doyasıya eğlenmek, 2010’un ilk sabahı gözünüzü Sapanca Gölü’nün huzur veren manzarasına karşı açmak, yeni yılın ilk günü ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek isteyenler için İstanbul’a 1,5 saat uzaklıktaki Richmond Nua Wellness-Spa keyifli bir program hazırladı. Nua’da yılbaşı balosu, Orkestra Vals’in ardından DJ parti ile devam edecek. Gün boyu sürecek piyona ve arp dinletisi ile Nua misafirleri kesintisiz müzik ziyafeti yaşayacak.

Engin Titiz yönetimindeki Orkestra Vals, Devlet sanatçılarının seslendirdiği İtalyan operalarından Aryalar, Napolitanler, çok özel solistleri ile Cahnasonlar, Valsler, Arjantin Tangoları, klasik Caz müzikleri, G.Amerika’dan çaçalar, sambalar, Latin, İspanyol, Küba müzikleri, Türkçe ve yabancı pop repertuarı ile dünya müzikleri ve müzikallerden örnekler sunarak, muhteşem şovları eşliğinde Nua misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

2010’un ilk gününü kendinize ayırın
Richmond Nua’nın uzman terapistleri tarafından uygulanan, farklı deneyimler yaşayacağınız masaj ve bakımlarla yeni yılın ilk günü ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilir ve 2009 yılına zinde başlayabilirsiniz.

Noel yemeğiniz Richmond Nua’dan
Richmond Nua 24 Aralık’a özel Christmas menüsü hazırladı. Füme ördek göğsü ve Mango özü ve fırınlanmış balkabağı çorbası ile başlayacak özel yemek Nua’nın deneyimli aşçıları tarafından hazırlanacak farklı lezzetlerle devam edecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER