› 
 › 
Pudra.com 15.06.2011

Pera Palace Hotel yazı Orient Teras ile karşılıyor

Tepebaşında yepyeni bir mekan Orient Teras Bar. Pera Palace oteli bünyesindeki Orient Bar'ın yazlık mekanında saatler süren bir keyif yapabilirsiniz.

İstanbul’un dünyaca ünlü tarihi mekanlarından Pera Palace oteli bünyesinde yıllar boyunca İstanbul aydınlarının buluşma noktası olan Orient Bar, bir kez daha saatler süren koyu sohbetlerin ev sahibi olmaya hazır. Unutulmaya başlanan gerçek bar keyfi, Orient Bar’da yeniden hayat buluyor.

Pera Palace Hotel yazı Orient Teras ile karşılıyor

Kentin en hareketli noktasında, çiçekler içinde, tatlı bir esinti alan Orient Teras, yazın yeni buluşma noktası olarak kapılarını açtı.

Meşrutiyet Caddesi üzerinden direkt girişi olan Orient Teras, Haliç’te gün batımının keyfini bir kadeh şarap veya kokteylle tarihi Pera Palace Hotel’in gölgesinde çıkarmak için ideal bir mekan.

Kırmızı ve yeşil tonların hakim olduğu cennetten bir köşe görünümündeki Orient Teras, salatalar, taş fırından pizzalar, sandviç ve burgerlerle makarnalar, et ve balıktan oluşan hafif ve lezzetli yaz menüsünün yanı sıra; yaz kokteylleri, sürpriz konseptli menüleri, iş dünyasını buluşturacak ve haftalık olarak değişen özel öğle yemekleri ve her gün 17.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşen “happy hour” uygulaması ile Tepebaşı’na yeni bir soluk getiriyor.

Orient Teras, akşam yemeğinden sonra, keyifli melodiler eşliğinde bar olarak hizmet vermeye devam ediyor. İster öğle yemeğinde işe kısa bir ara vermek, ister iş çıkışı günün yorgunluğunu buzlu bir kokteylle atmak için, Pera Palace Hotel’in tarih binasının yanında bulunan Orient Teras’a uğrayıp, İstanbul'un tadını çıkarmak lazım...

Orient Bar Teras
Pera Palace Hotel
Meşrutiyet Caddesi No:52
Beyoğlu İstanbul
Tel : 0212 377 40 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER