› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.11.2009

Point Hotel Barbaros'da Mayadrom Sports Center açılıyor!

İş temposundan uzaklaşmak ve şehir içinde spor yapmanın keyfini yaşamak isteyenler için...

Spor yapanların yüzde sekseninin spor yaparak streslerini azalttıklarını gösteren araştırmalar, spor yapan çalışan insanların, yapmayanlara göre zaman yönetimi, zorluklara karşı direnç gösterme, baskı altında doğru karar verme, vizyon ve hedefleri net belirleme ve mükemmelliğe odaklanma gibi birçok alanda daha önde olduklarını gösteriyor.

Point Hotel Barbaros'da Mayadrom Sports Center açılıyor!

Şehrin merkezinde bulunan Mayadrom Sports Center Barbaros, kolay ulaşımıyla çalışanların spor yapmalarına elverişli bir ortam sağlıyor.

Merkezi konumu nedeniyle çalışanların sabah işe gitmeden, öğle tatilinde ya da iş çıkışında rahatlıkla ulaşılabileceği Mayadrom Sports Center Barbaros’da, sporseverler, aerobik salonundan kapalı yüzme havuzuna, pilates stüdyosundan GYM Cardio alanına kadar farklı tüm etkinlikleri bulabilecekler.

1.500 m²’lik kapalı alana sahip olan Mayadrom Sports Center Barbaros, hem otelde konaklayan misafirlerine hem de üyelerine hizmet verecek.



Türkiye’nin önde gelen spor merkezi Mayadrom Sports Center Barbaros, aerobik stüdyosu, kinesis stüdyosu, pilates stüdyosu, GYM cardio alanı, kapalı havuz, spinning alanı ile sizi sağlıklı ve formda bir yaşama davet ediyor. Otelde, spor merkezinin yanı sıra SPA merkezi de yer alacak. SPA merkezinde huzur bulurken bedeninizi ve ruhunuzu yenilemenin ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Nintendo Wii Fit ile odalarda spor yapma imkanı
Point Hotel Barbaros, odasında spor yapmak isteyenlere ise Nintendo Wii Fit ayrıcalığını sunuyor. Otel misafirleri, aralarında kayakla atlama, şınav, ritimli boks, aerobik, fitness, kürek çekme, yoga egzersizleri gibi 40’tan fazla hareketten istediğini seçebiliyor. Nintendo Wii Fit’in egzersizleri arasında hula hop çevirme, iki kişi birlikte Wii Denge Tahtası’ndan bağımsız uygulanabilen koşu programları da yer alıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER