› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.07.2010

Public Beach Çeşme Ilıca'ya renk kattı!

Public Beach Club, Çeşme'de Ilıca Koyu'nda açıldı ve Çeşme eğlence hayatına yeni bir renk katıldı... Lemon Hotel'in kumsalındaki Public Beach yazın uğrak yerlerinden biri...

Bu kış İstanbul'un en popüler yerlerinden biri olan Public, büyümeye devam ediyor. Sortie'nin içinde yazlık yeri var. Veee Ilıca Çeşme'deki Public Beach de açıldı.


Çeşme Ilıca Koyu muhteşem denizi ve altın kumsalı ile bilinir. Public Beach de Ilıca Koyu’nun en gözde oteli olan LEMON HOTEL’in kumsalında yeralıyor.

Yazılarını severek takip ettiğimiz Çağdaş Ertuna Pubilc Beach hakkında yazdıklarına bir bakalım:

Public Beach’in farkı ne?
Çeşme’de beni en mutlu eden yer Public Beach oldu. Public Beach’in adını Ayşe Kucuroğlu’ndan daha ilk duyduğumdan beri seviyorum.

Public Beach nerede mi?
Ilıca’da Lemon Hotel’in bahçesinde.

Bir kere her şeyden önemlisi rahat rahat yatacağınız bir düzen var. Ahşap setler, çimen, kum derken her zevke hitap ediyor. Geçen yıl Babylon’da da gördüğümüz serinletici su spreyleri burada da dağıtılıyor. Hatta denizden çıkarken görevliler üstünüze su serpiyor. Duşa muşa gerek kalmıyor.

Mönü tatil beldelerindeki yemek beklentimin çok üstünde. Karidesli bruschettalar lezzetli. Servis şaşırtıcı derecede iyi.

Müzik DJ U.F.U.K’a emanet. Öyle sadece hafta sonu değil, her gün. Beni asıl mest eden masajlar. Denize kuş bakışı kabanalarda masaj yaptırabiliyorsunuz. Çıkarken kışın nerede masaj yaptıklarına hatta nerede yaşadıklarına kadar her türlü detayı sorduk. O derece iyi...''

Public Bech Club
Ilıca Plaj Yolu
Şifne Yolu üzeri Lemon Hotel önü
Tel: 0232 717 00 44 ve 0232 717 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER