› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.06.2013

Saffet Emre Tonguç ile dolunayda Boğaz turu

Mola verip, her şeyden uzaklaşmak istiyorsanız size mükemmel bir önerimiz var. Türkiye'nin en ünlü rehberi Saffet Emre Tonguç ile "Dolunayda Boğaz turu"na katılın. Ruhunuzda ve bedeninizde detoks etkisi yaratın.

Boğaz, yalılar, tarih, yaşam ve dolunay. Tüm bunlar ilgi alanınıza giriyorsa yılda sadece bir kaç kez gerçekleştirilebilen "Dolunay'da Boğaz Turu" tam size göre. İnsanın yaşadığını hissettiği anlar vardır ya, işte "Dolunay'da Boğaz Turu" sanki bunu söyleyebilmemiz için kurgulanmış bir etkinlik. "Boğaz Hakkında Her Şey" kitabının yazarı Saffet Emre Tonguç Türkiye'nin en ünlü rehberi. Sohbeti ve anlattıklarıyla insanı adeta büyülüyor. İşte bu yüzden Saffet Emre Tonguç ile yapacağınız Boğaz turu üstelik de dolunay zamanıysa kaçmaz diyoruz.

Saffet Emre Tonguç ile dolunayda Boğaz turu
Lnx Fotoğraf Sitesi

Saffet Emre Tonguç'un Boğaz'ı, yalıları ve yalılardaki yaşamı anlattığı tur 24 Haziran 2013'te 18.30-22.30 saatleri arasında yapılıyor. Kraliçe II. Elizabeth başta olmak üzere dünyanın en önemli devlet adamlarını ve ünlülerini ağırlayan Keyifstyle yatında gerçekleşen tur yaklaşık dört saat sürüyor.

Dolunayda Boğaz Turu Kabataş'tan başlıyor, Sarıyer'e uzanıyor ve karşı kıyıdan yine Kabataş'a dönüyor. Yemek ve sınırsız yerli içkili turun fiyatı 150 TL. (Tur başlangıç ve bitiş noktası: Kabataş İskelesi’nde, Petrol Ofisi arkası).

Boğaz'ın serin akşamları meşhurdur. Bu yüzden yanınızda mutlaka kalın kıyafetler ya da rüzgarlık bulundurun. Keyifstyle yatı 18.00'de iskelede hazır olacak ve 18.30’da hareket edecek. (Tura katılım için minimum yaş 12)

Eğer 24 Haziran'daki bu turu kaçırırsanız eylül ayını beklemelisiniz. Tur 19 Eylül ve 21 Eylül'de tekrarlanacak.

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için:
Renatravel'dan Aslı Özlen Tel: 0532 296 9622
www.saffetemretonguc.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER