› 
 › 
Pudra.com 13.02.2015

Sardunya Karaköy lezzetin yeni adresi

Son zamanların popüler semti Karaköy'de bulunan Sardunya Karaköy Yalı, boğaz manzarası, lezzetli menüsü ve rahat atmosferiyle iyi bir seçenek.

Sardunya Karaköy Yalı, boğaza sıfır konumu, rahat atmosferi, zengin mutfağı ve kaliteli servis anlayışı ile Karaköy'ün iyi restoranlarından biri olmaya aday. Gösterişten uzak dekorasyonuyla Sardunya Karaköy Yalı misafirlerine rahat bir ortam sunuyor. Mekanda çarşamba, cuma ve cumartesi akşamları kaliteli müzikler ve DJ performansı da var.

Sardunya Karaköy lezzetin yeni adresi

Sardunya Karaköy Yalı mutfağında mevsim balıklarını yeniden yorumluyor. Lüfer, palamut ve hamsi yemekleri mısır ekmeği ile servis ediliyor, "Karadeniz Esintisi" sezonun favorilerinden. Zeytin soslu fava, patlıcan salatası ile doldurulmuş köz kapya biber, yoğurtlu cevizli kabak, buğdaylı muhammara meze sevenlere tavsiye edilir. Kök sebzelerle ve yeşil elma ile birlikte buharda pişirme tekniği ile hazırlanan kuzu but ve dana kaburgası menünün farklı ve unutulmaz lezzetlerinden. Tahinli dondurma üzerine Trabzon tepsi helvası, balık keyfinizi ikiye katlayacak bir lezzet.

karadeniz esintisi mevsim balik hamsi sardunya karakoy yali

İçki menüsünde fiyat kalite dengesi esas alınarak, en iyi şaraplar tercih edilmiş. Yerli birçok şarap üreticisinin şarapları da menüde bulunuyor. 15’e yakın rakı çeşidi, bira severler için de 15 çeşit yerli ve ithal bira seçeneği sunuluyor. Ale, lager ve buğday birası alternatiflerinin yanında uyumlu atıştırmalıklar da ihmal edilmemiş.

Sardunya Karaköy Yalı
Adres:
Meclis-i Mebusan Cad. No:22 Salı Pazarı Fındıklı-İstanbul
Telefon: (0212) 249 10 92


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER