› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.07.2013

Sedef Adası'nın incileri: Elio Sedef ve Club Ada Sedef

İstanbul'un yanı başındaki Sedef Adası, İstanbul'un karmaşasından uzaklaşıp güzel bir hafta sonu tatili geçirmek isteyenleri bekliyor. Sedef Adası'nın incileri Pudra.com'da!

İstanbul'dan uzaklaşmak için uzun mesafeler gitmenize gerek yok. Prens Adaları'nın en küçüğü Sedef Adası İstanbul'da bulunduğunuz yere bağlı olarak yaklaşık 1 saat içerisinde ulaşabileceğiniz ve sizi tamamen şehirden kopartabilecek güzelliğe sahip bir yer. Sedef Adası bir özel mülk. Bu yüzden her yerine girilemiyor. Neyse ki son yıllarda Ada'nın plajında birbiri ardına açılan mekanlar bize hem iyi yemek hemde deniz keyfi sunuyor. Şimdi gelin Pudra.com'un favori kaçamaklarından biri olan Sedef Adası'ndaki iki mekanı yakından inceleyelim: Elio Sedef ve Club Ada Sedef bu yıl mutlaka sizi de bekliyor.

Sedef Adası'nın incileri: Elio Sedef ve Club Ada Sedef
Elio Sedef


ELIO SEDEF



Elio Sedef, 2013 Yazı için '4 restoran tek mutfakta' konseptini sunuyor. Günaydın Et’in etlerini, İskele Balık’ın meze ve balıklarını, Elio’nun İtalyan lezzetlerini ve Quick China’nın sushi'lerini tek bir menüyle misafirleriyle buluşturuyor. Mekanın yenilenen sadece menüsü değil, dekorasyonu da değişti. Kendi iskelesinde 20 kişilik bar ve 50 kişilik güneşlenme imkanı var. Akşamları ise 100 misafirine iskele üstünde, 200 misafirine ise üst kısımda bulunan restoran bölümünde yemek servisi verebiliyor. Ormanlık alanda bulunan localar ise herkesten ve her şeyden uzak kalmak isteyenler için.
Elio Sedef
Adres:
1 No'lu Sokak, No:1 İskele Meydanı, Sedef Adası, Adalar - İstanbul
Telefon: (0216) 382 48 84


CLUB ADA SEDEF



Sedef Adası'ndaki diğer mekan Club Ada Sedef. Plaj, restoran-bar ve kulüp bölümlerinden oluşuyor. Plaj; temiz bir denize ve geniş kapasiteli bir sahile sahip ve gün boyu yeme-içme servisi veriliyor. Club Ada Sedef’in restoran-barı, adanın dokusuna uygun taş bir binada İstanbulluları ağırlıyor. Samimi bir ambiyansı olan restoran-bar 200 kişilik kapasiteye sahip. Restoranın menüsü Akdeniz mutfağının özel lezzetleri ve deniz mahsullerinden oluşuyor.

Gece olunca bir kulübe dönüşen restoran-barda hafta sonları DJ partileri yapılıyor. Club Ada Sedef'te bir de Rum meyhanesi var. Denize sıfır konumlanan Rum meyhanesinde sahneye Fedon'un oğlu Theo çıkıyor. Hafta sonları için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!
Club Ada Sedef
Adres:
1. No'lu Sokak, No:2 Sedef Adası, Adalar - İstanbul
Telefon: (0216) 382 48 27

İstanbul'a bağlı diğer adalara göre daha sessiz olan Sedef Adası kafa dinlemek için mükemmel bir yer. Sedef Adası'na ulaşım Deniz Hatları Vapurları'yla mümkün. Seferler sık olmasa da haftanın yedi günü yapılıyor. Büyükada'dan motorla da Sedef Adası'na geçebilirsiniz. Ayrıca yukarıda adadaki mekanların kendi tekneleri de var. Telefonla bilgi verirseniz belli noktalardan sizi alıp Sedef Adası'na götürürler.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER