› 
 › 
Pudra.com 12.09.2012

Şehrin içinde yeni bir dünyaya merhaba

İstanbul’da her yeni güne yeni keşiflerle uyanacağınız, huzur ve konforuna aşık olacağınız yeni bir dünya kapılarını açıyor. Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’in yeni dünyasındaki ayrıcalıklar, keşfedilmek üzere size bekliyor.

Yenilikler hayatımıza nasıl girer?

Şehrin içinde yeni bir dünyaya merhaba
Biz onlara kapımızı açtığımız zaman…
Çıkıp gelir, hayatımızda yer bulur ve bizi yeniler.

İstanbul’un merkezinde konsepti, mimarisi, hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarıyla Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, konuklarına yeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Yepyeni tasarım anlayışıyla sizi, içinizdeki kaşifi ortaya çıkarıp İstanbul’u yeniden keşfetmeye davet ediyor.
Eşsiz Boğaz ve tarihi yarımada manzaralarına sahip 212 oda, Arts Restaurant, Barbaros Bulvarı üzerinde bulunan Brasserie Merci, panoramik Boğaz ve İstanbul manzarasına hakim Bar 212 ve Executive Lounge ile Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, sizi yenilenmeye ve yeni kalmaya davet ediyor.



Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de hiç tatmadığınız lezzetleri keşfedecek, gün ışığı alan Fitness&Day Spa’da bedeninizi ödüllendirecek, Bar 212’de Boğaz’a karşı gün batımının keyfini çıkaracaksınız.

Son teknoloji ekipman ve donanımıyla sizin için tasarlanmış bir mikro dünyanın parçası olacağınız Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, 11 toplantı odası ve balo salonu ile başarılı toplantı ve etkinlikleriniz için tasarlanmış en ideal alternatifiniz.
Her gelişinizde mutlaka bir yenilik keşfedeceğiniz, Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel ile tamamen yenilenmeye hazır olun. Yeni kalın!




Barbaros Bulvarı No:145, Beşiktaş
0212 340 70 00
renaissanceistanbulbosphorus.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER