› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 26.04.2012

Sezen Aksu ve Kaya Demirer'in mekanı Frankie, Sofa Otel'de!

İstanbul gece hayatı bu akşamdan itibaren Frankie ile tanışıyor! Nişantaşı'nda, harika İstanbul manzarası eşliğinde, iyi yemek, iyi müzik ve iyi eğlencenin bir arada sunulacağı Frankie'nin kapanış saati yok.

İstanbul'da, Nişantaşı'ndaki Sofa Otel'in çatı katında yer alan; iyi yemek, iyi müzik ve iyi eğlenceyi bir araya getiren Frankie, bu akşam açılıyor.

Sezen Aksu ve Kaya Demirer'in mekanı Frankie, Sofa Otel'de!

İstanbul lezzet ve eğlence adreslerine Topaz, Niş, Karaf ve Lipsi gibi mekanları kazandıran Kaya Demirer ve Sezen Aksu ortaklı Frankie İstanbul Restaurant Bar - Lounge Proje'nin sahne ve canlı müzik direktörlüğünü de Sezen Aksu üstleniyor.

İstanbul’da az rastlanan ve herkesin "ah keşke böyle bir mekan olsa da müziğe, eğlenceye doysak" diye aklından geçirdiği önemli bir ihtiyaca cevap verecek: Frankie kaliteli yemek ve içki servisinin yanında zaman zaman özel müzik performanslarına da evsahipliği yapacak.

Frankie'nin nasıl bir eğlence vaat ettiğini işletmecisi Kaya Demirer şöyle açıklıyor:

"Bu mekanda Sezen Aksu'ya dokunan, yolundan geçen ve onun takdirini kazanmış ünlü ünsüz herkes sahne alabilir. Şartlar uygunsa Aksu, yerli ve yabancı usta meslektaşlarıyla düetlere imza atabilir. Ama müzik kesinlikle akustik düzeyde ve küçük orkestralarla yapılacak. Türkçe-yabancı müzik dengesini zaman gösterecek."

Harika şehir manzarası eşliğinde yemek yeme imkanı sunan Frankie, aynı anda 120 kişiye hizmet verebilecek kapasitede.

Geleneksel lezzetlerin ağırlıkta olduğu, sık sık değişen mönüleriyle servis verecek olan Frankie, 15 yıldır Türkiye'nin sayısız otel ve restoranlarında executive chef olarak görev yapan Maximilian J.W Thomae'nın danışmanlığında hazırlıyor yemeklerini.

Haftanın her günü açık olacak Frankie, 24 saat hizmet verecek.

Frankie İstanbul
Teşvikiye Cad. No:41-41A Nişantaşı
(The Sofa Hotel Terası)
Tel: 0212 230 66 66
frankieistanbul.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER