› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.12.2015

Souq Dükkan Açıldı!

Yenilikçi bir pazar kültürü oluşturan Souq, doğduğu yer Karaköy'de yeni açılan mağazası ile artık hafta arası da hizmet verecek.

Karaköy'de ayın belirli günleri düzenlenen ve birbirinden güzel tasarımlara yer veren Souq'un artık bir mağazası da var. Souq Dükkan pazartesi hariç haftanın her günü 11.00-20.00 saatleri arasında açık olacak ve workshop, dinleti gibi etkinlikler de düzenlenecek. Ayda bir düzenlenen temalı pazarlar yine Karaköy'de yer almaya devam edecek. 

Souq Dükkan Açıldı!

Souq Dükkan, geleneği bozmuyor ve mağazasında yerel tasarımcılara öncelik tanıyor. Yabancı markalara da yer vererek müşterilerine zengin bir çeşitlilik sunuyor. Kitap, kıyafet, takı, bisiklet, plak, kaykay, yemek, antika eşya vb her şeyi Souq Dükkan'da bulmak mümkün!
 

Souq Dükkan'a özel yenilikler

Karaköy’ün ilk plakçısı da kapılarını Souq Dükkan ile açıyor. Pantheon Records'ın arşivi geniş, 45'likler ve yerli-yabancı plaklara pikaplar da eşlik ediyor. Karaköy Junk tarafından dekore edilen Souq Dükkan’da mobilyalar da dahil olmak üzere her şey satılık. Çukurcuma’nın iç açıcı botanik dükkanı Müz, bitkileri ve saksılarıyla Souq Dükkan'da yer alıyor. 

Ece Sükan Vintage, Moncher Vintage, Monochrome ve The Royal Gang Souq Dükkan’a özel kıyafetleri oluşturuyor. Rumisu’nun yurt dışı koleksiyonunun yanı sıra Homemade AromaterapiKrop’un el yapımı bıçakları ve Altair Telian’ın bisikletleri de yalnızca Souq Dükkan’da satılan ürünlerden. 
souq dükkan açıldı
Souq Dükkan’da yer alan diğer markalardan bazıları şunlar: 
Mehry Mu, Der Liebling, Yuka, Tartar, Urban Bake, Gözde Atlı, Bant Mag, Salı, Wons Mous, Tox Leather, Zeytune Sabun, Tabii, Happily Ever Paper, Knock Knock, Nice To Have Me, Bornn Enamelware, Bravo Istanbul, NYKS, 3rd Culture, Kilimini, Say Sometihng Linen, Marmore, Mon, Pillow Talk, Mat Handmade, Happily Ever Paper, Giano Chocolate.
 
Adres: 
Murakıp sok. No: 12/A
Karaköy


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER